Jump to content

08. ЕДИН РАЗГОВОР С УЧИТЕЛЯ


Recommended Posts

ЕДИН РАЗГОВОР С УЧИТЕЛЯ

 

За да може човек да придобие нещо, той трябва да бъде магнетичен. Магнетичния човек е уверен, има вяра в това, че ще успее, което ще направи. Разположен е и не се тревожи. Казва, другояче не може да бъде. Магнетизмът е естествено даден на човека и когато организмът му е разнебитен, той изтича навън. Не оставяйте вашия магнетизъм (жизненост) да изтича навън. Начините, по които може да възстановим нашия магнетизъм са: правите мисли, чувства и постъпки. Магнетизмът е капитал, нямаш ли магнетизъм, ти си осъден на смърт. Които се нервира, магнетизмът му изтича. Магнетичният човек е спокоен и не се смущава. Нищо не може да се направи без магнетизъм. Той е, които държи земята свързана със Слънцето. Той е, които организира тялото ви, семейството, училището, обществото.

 

Животните нямат магнетизъм, затова главата им много има да тегли. Само човек може да бъде магнетичен. Защото животните имат само животински магнетизъм (неразумен). Магнетизмът е нещо разумно.

 

Да мислиш, че хората са лоши, да се сърдиш и нервираш, това е демагнетизиране.

 

Магнетичният човек е извор, той постоянно дава и като отидеш при него, можеш ли да се нервираш?

 

Тогава защо да нямате вяра, вие отивате при Бога, а Той е богатия. Къде ще го намерите? — В себе си! (С вътрешния глас за всичко се допитвайте и Го слушайте).

 

Магнетическата сила в човека не е в статическо положение, тя идва и изчезва. Затова, трябва да работите, за да станете магнетични всеки ден, като не се обиждате, да бъдете разположени, да не се храните с месна храна, защото тя ви прави нервни. Плодната храна е проводник на магнетизма. Да бъдеш всякога доволен, макар и да ядеш сух хляб. Да дишаш правилно, като си концентрираш мисълта и да си спокоен. Всички условия в природата са благоприятни, това е закон. А неблагоприятните неща са от неразбиране. От степента на разбирането зависи! Магнетичният човек не губи. Той знае и разбира нещата и постъпва и говори майсторски.

 

Смъртта е поправка на демагнетизираните хора, затова, старите хора умират, защото са демагнетизирани и не могат сами да се поправят.

 

Бъдете затова спокойни и доволни от това, което имате. Бог ви е създал и всички условия, които ви са нужни ги имате. Разполагайте се с тези дарби, които имате. Щом не си даровит, не искай да преподаваш езиците. Имайте права, здрава мисъл, тя е едно магнетично състояние. Болният човек няма магнетизъм и нищо не може да направи. Магнетичният човек е вътрешно разположен, тих, спокоен и работи интензивно, той не кряска, не е като камбана, а щом изгуби равновесието си, казва си: магнетизъм нямам. — Магнетизмът съществува.

 

Ако искате да придобиете спокойствие, идете при дърветата. Искаш да промениш настроението, състоянието си, иди на планината, качи се на никой самолет. Има 10-20 методи за добиване на магнетизъм. А вие седите и казвате само: не ми върви... Магнетизмът е проводник на живота, а животът е носител на любовта и на магнетизма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...