Jump to content

Recommended Posts

ЧРЕЗ РАДИО

Възможно е хората да се разговарят със съществата на невидимия свят. Както хората се съобщават по телефони, телеграфи, днес вече и по радиоапарат, така също могат да се образуват вътрешни връзки, вътрешни отношения и с възвишения Божествен свят. (ЗА СЪДБА ДОЙДОХ - 5 лекция - 19)

Който носи Любов в душата си, той се съобщава с разумните същества чрез радио, по вътрешен път. (ВЕЧНОТО БЛАГО - 264)

Космите представят антени, чрез които човек се съобщава с възвишения свят... Ако горите косите си със железа, като антени, те губят своята възприемателни способност. (ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЩАСТИЕ - 158)

Бог ни е поставил в един разумен свят, за да не се обезсърчаваме. Отвори радиото на ума, сърцето и душата си и тогава от Божествения свят ще ти изпратят своето благословение! Достатъчно е да отворите своето радио към Небето и ще намерите хиляди същества, които могат да ви отговорят. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 64)

Всеки човек, който иска да развие или възстанови деятелността на своето радио, най-първо трябва абсолютно да изключи съмнението от себе си. Изключат ли съмнението, хората ще чуват гласове от невидимия свят, ще могат да се разговарят и с Ангелите... Един ден, с още по-усъвършенствани микрофони, учените хора ще успеят да чуят мелодичния глас на Ангелите, на светиите, на гениите от другия свят. (ЗА СЪДБА ДОЙДОХ - изд. 1929 г. София - 3 лекция - 18)

Не е нужно човек да се стреми да създаде в себе си радио, но той трябва да усъвършенства своя говор, правилно да предава своите мисли. Каква полза, ако имате радио, по което предавате вашите изопачени, криви мисли и чувства? Невидимият свят е затворен за такова радио... Защо ви е радио, което съска само? Звуковете, които вашето радио предава, трябва да бъдат чисти, отчетливи, ясни. Ако мислите ви са чисти и трептенията, които те произвеждат, ще бъдат чисти, свободни от всякакви препятствия, никакви спънки не могат да им попречат. Такава мисъл непременно ще бъде приета и в невидимия свят. (Възможни постижения – 5)

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...