Jump to content

Recommended Posts

ЛЕКУВАНЕ

Искате ли да се лекувате по природосъобразен начин, трябва да използвате главно месеците април и май, когато Природата е богата с жизнени енергия. Всеки ден от тия месеци струва милиони лева. Това, което човек може да придобие през тези месеци, в никое друго време не може да го придобие. Никоя аптека в света не може да даде на човека това, което Природата му дава... Ако знае как да използва енергиите на Природата, в един месец само човек може да придобие толкова сили и идеи, че дето мине, да остави нещо бодро и свежо от себе си. ветото място - 126)

Енергиите, които излизат от Слънцето, крият в себе си запас от жизнени сили, от лечебни енергии. (Посока на растене - 67)

Ако при изгряване на Слънцето, съзнавате, че възприемате повече от Божията Любов и от Божествения живот, тогава слънчевата светлина ще има за вас лечебно действие. (Ценното из книгата на великия живот - 6)

Онези, които са изгубили смисъла на живота, нека да посрещат всяка сутрин изгрева на Слънцето. (Сила и живот - ІІІ серия - 21)

Изгревът на Слънцето е в сила да даде утеха на човешката душа и подем. На човешкия дух. ъдещето верую на )

Много от болестите се лекуват със Слънчевата енергия. При това, доказано е, че всяка болест има определено време, когато се лекува. Някои болести се лекуват през май, други - през юни, юли, изобщо през цялата година. (Заветът на любовта - ІІІ том -106)

Когато искате да се лекувате със слънчевите лъчи, най-добри часове са от 8 до 10 часа. рите живота - 79)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...