Jump to content

ДЪЛЪГ ЖИВОТ - БЕЛЕЗИ ЗА ДЪЛЪГ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ


Recommended Posts

БЕЛЕЗИ ЗА ДЪЛЪГ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ

За всеки човек може да се определи има ли условия за дълъг живот или няма. Онези хора, на които е определен дълъг живот, се намират под влиянието на особени планетни съчетания. За тези хора са отворени и 12-те извора на живота. Онези пък, за които са отворени само пет извора на живота, ще живеят малко време на Земята. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО - 44)

Продължителността на живота зависи от развитието на една жлеза, която се намира зад ушите в човека... Развита ли е тази жлеза у него, той може да живее повече от сто годни. По тази жлеза и по ред още признаци може да се предскаже на човека колко време ще живее. (ВЕХТОТО ПРЕМИНА - 10)

Който има широк гръден кош, с голяма дълбочина, той ще живее по-дълго на Земята. (УСЛОВИЯ ЗА РАСТЕНЕ - 58)

Ако диша дълбоко, човек ще живее повече време на Земята; ако диша повърхностно, плитко, годините му са преброени. (БОЖЕСТВЕНИЯТ И ЧОВЕШКИЯТ СВЯТ - 304)

И по носа познаваме колко време ще живее човек. Колкото по-широк е носът и ноздрите са по отворени, толкова по-дълъг е животът на човека. Той приема повече въздух, отколкото, ако носът е тесен и ноздрите сплеснати. Колкото по-малко въздух приема човек, толкова по-слабо се окислява кръвта, поради което се явяват чести заболявания: ту в мозъка, ту в дробовете, ту в стомаха. При това положение се отделя повече въглена киселина, повече утайки. Тогава казваме, че кръвта на човека е нечиста. (УСЛОВИЯ ЗА РАСТЕНЕ – 58)

Долната част на ухото показва, какви запаси от енергия е вложила Природата в човека, с какъв жизнен капитал го осигурила... Долната част на ухото показва колко време ще живее човек на Земята. (СЪРАЗМЕРНОСТ В ПРИРОДАТА - 8)

Когато се продължава надолу ухото, животът се продължава... Когато ухото се скъсява, животът става хилав. Ето, затова ние трябва да си теглим ушите. Забележете, на ония хора, които умират рано, ушите се скъсяват... Хора, у които ушите са дълги, живеят дълги години... Понякога е страшно да се каже на някой човек колко години ще живее. (СИЛА И ЖИВОТ - 8 серия - 17 беседа - 27)

Колко време ще живееш, това се познава от устата, от езика, специално от вкуса. Ако всичко, което вкусваш, приемаш без противоречие и с разположение, ти продължаваш живота си. (СЪРАЗМЕРНОСТ В ПРИРОДАТА - 28)

Всички хора искат... да знаят например колко време ще живеят. По линията на ръката може да се определи колко време ще живее човек. (СЪРАЗМЕРНОСТ В ПРИРОДАТА - 21)

Достатъчно е да погледнете ръката на човека, за да познаете колко време ще живее на Земята. Това се определя от линиите на ръката, както и от тяхната дължина и широчина. (УСЛОВИЯ ЗА РАСТЕНЕ – 58)

Ако линията на живота е дълга, човек ще живее повече; ако е къса, животът ще бъде кратък. Обаче има изключения от това правило... Някога умира по-рано от определената възраст. Например линията на живота ти е дълга, определено ти е да живееш 80 години. Обаче пращат те на бойното поле, дето те убиват, умираш на 33 години... В хороскопа му има особен знак, който предвижда известна катастрофа, която го задига по-рано от определеното време... Коя е причината, че някой умира преждевременно! - Това се дължи на закона за икономията... Когато е радостен, щастлив, човек яде много, облича се хубаво, гуляе, за нищо не мисли... Но бюджетът се съкращава. Ще ядеш по-малко, ще икономисваш енергията на Природата. (СЪРАЗМЕРНОСТ В ПРИРОДАТА - 21)

Ако човек живее разумно, той може да достигне 100 ÷ 120 годишна възраст. (ЖИВА РЕЧ - 97)

Някой може да живее много време, а друг - по-малко. Как ще определите колко време ще живее един човек на Земята? Има няколко начина за определяне дължината на човешкия живот. Един от простите начини е следният: Туриш пръста си отгоре на кожата, натискаш малко. Ако на мястото, дето си натиснал, остане трапчинка, този човек няма да живее дълго. Ако натиснете с пръста си върху кожата на някого и трапчинката бързо изчезне, той ще живее дълго. У него има енергии за живот. В първия случай Природата казва на човека да бъде внимателен към живота и да използва разумно неговите енергии. Във втория случай тя му обещава дълъг живот. Правете опити, да видите след колко време се изгубва трапчинката. Ако искате да имате точни опити, може да си служите с часовник: някога трапчинката се заличава след две-три секунди или няколко минути, а някога остава през целия ден. (СЪРАЗМЕРНОСТ В ПРИРОДАТА - 233)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...