Jump to content

РЪКОВОДСТВО


Recommended Posts

РЪКОВОДСТВО

В света съществува закон на коопериране, на сдружаване между съществата, с цел да си помагат едни други. Съвършените същества виждат, че някой слаб, несъвършен човек има в себе си всички добри желания да направи всичко хубаво, но не може, оплел се е някъде. И тогава те бързат да му помогнат да се разплете, да се освободи от ограниченията. (БЛАГОСЛОВЕНА МЕЖДУ ЖЕНИТЕ – 45).

Първо гледайте да спазвате хигиена на вашите усети, хигиена на вашите чувства, хигиена на вашите мисли, за да развиете вашата интуиция. Три неща ще ви въведат в един разумен свят, със същества, които са минали по вашия път и трябва да има кой да ви ръководи. Без ръководство никой не може да ви помогне. Казва: „Аз искам да бъда самостоятелен.” Самостоятелност в света няма. Ръководство трябва да има човек. Хората, които имат ръководство успяват. По-умни същества, които са минали по този път казват „Така не постъпваш добре…” Всеки път ще ви казват и вие ще си оправите работите. Вие трябва да чакате, не трябва да бързате. (РАЗУМНИТЕ СЪЩЕСТВА – 179).

Всяка мисъл е резултат на вътрешна връзка с някое Разумно същество. Мнозина може да не разбират как е станала тази връзка, но това нищо не значи - връзката съществува. (БЛАГОСЛОВЕНА МЕЖДУ ЖЕНИТЕ – 106).

Всички Възвишени същества се събират не само около вас, но и около ония, които имат мисли, желания, стремежи към възвишеното в света. Те работят върху тия души, помагат им. (БЛАГОСЛОВЕНА МЕЖДУ ЖЕНИТЕ - 45).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...