Jump to content

ВНУШЕНИЕ ОТ ЧУЖДИ МИСЛИ


Recommended Posts

ВНУШЕНИЕ ОТ ЧУЖДИ МИСЛИ

Мнозина могат да ви нашепват, да внасят във вас отрицателни мисли и чувства, но вие трябва да се противопоставяте на тия нашепвания. Те са чужди мисли, които идат от извънземния свят. Това са мисли на не напреднали същества, които искат да ви спъват. (ЛЪЧИ НА ЖИВОТА - 304).

Всеки ден всички си внушавате по нещо и всеки един от вас си има по един бръмбар. Някой път бръмбарът пее хубаво, а някога пък бръмчи... Например, казват ви: „Дебнат те, да те убият.” Ето ви една лоша муха, която където и да ходите, около вас бръмчи. А пък всъщност никой няма да ви преследва. В друг човек влиза бръмбарът, че ще го отровят, и този човек навсякъде вижда опасност... Или в някой от вас е влязла мисълта, че ще заболее. Това е чужда мисъл. Някоя муха се върти около него. А пък има и хубави мухи. Дойде някоя муха и казва на човека: „Сега твоите работи ще се оправят. (АКО ГОВОРЯ - II г. - 30).

Ако десет души мразят някого и отправят мисълта си към него, ще му причинят някоя пакост. Длъжниците могат да причинят пакости на своя кредитор. Ако имаш десет длъжници, които не ги обичаш, те могат с мисълта си да те изпратят преждевременно на оня свят. Имаш ли такива длъжници, бъди готов да простиш дълга им, за да ти пожелаят добър живот и дълги дни. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 27).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...