Jump to content

Recommended Posts

ВРЕМЕТО

Преди години пътувахме из източна България. Като минахме край едно село, казах: В това село има един добър човек. Как се познава? - По светлия кръг на небето. Над селото, между многото облаци на небето, се отваря един ясносин кръг. Той показва, че в това село има един добър, свят човек. Неговата душа и неговият дух отварят небето. (ЗАВЕТЪТ НА ЛЮБОВТА - 2 т. - 170).

Има ли голям студ в света, това показва, че лошите хора са взели надмощие в живота. Има ли повече топлина, това показва, че добрите хора са взели надмощие в живота. (ПРАВЕДНИЯТ - 40).

Хубавото време зависи от добрите и разумните хора. (ЗАВЕТЪТ НА ЛЮБОВТА – ІІ т. - 170).

Някога човек е добре разположен, радостен. И това се дължи отчасти на времето. Това се забелязва при случаи, когато времето започва да се подобрява. Тогава в атмосферата има повече светлина и топлина, повече магнетизъм. Това показва, че разумните същества ни помагат. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 31).

Любовта разрешава всички въпроси. Тя е в състояние да оправи времето: ако е много влажно, да го изсуши; ако е много сухо и прашно, да го овлажни, да пречисти въздуха. (ДВИГАТЕЛИ В ЖИВОТА - 90).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...