Jump to content

Магически формули, произнесени с движения


Recommended Posts

798 Магически формули, произнесени с движения.

Да дойде

 

(ръцете нагоре, 3 пъти)

Духът

 

(ръцете нагоре, 3 пъти)

Божий

 

(ръцете нагоре, 3 пъти)

Да очисти

 

(ръцете хоризонтално, 1 път),

Да очисти

 

(ръцете хоризонтално, 1 път),

Да очисти

 

(ръцете върху лицето, 1 път),

Да очисти

 

(ръцете хоризонтално, 1 път)

Пътя ни

 

(ръцете успоредно напред, 3 пъти),

Пътя на Духа на Истината

 

(ръцете хоризонтално, 1 път),

Да отстрани

 

(ръцете, като че отстраняват нещо, отпред и настрани, 3 пъти)

Всичките ни недоразумения

 

 

(спущане ръцете отгоре и настрани с широк замах, 3 пъти),

Да се всели

 

(ръцете – отстрани към гърдите, като че нещо се влага, 3 пъти),

Да живее

 

(същото положение на ръцете, 3 пъти)

В нас

 

(същото положение на ръцете, 3 пъти),

Да сме благи

 

(движение на ръцете отпред към гърдите, 3 пъти),

Както Той е благ

 

(същото движение на ръцете, 3 пъти),

Да просветнат лицата ни с Божията светлина

 

(ръцете – нагоре, върху очите, хоризонтално, на челото, до устата, хоризонтално; 3 пъти),

Да сме носители

 

(ръцете – отпред, във вид на кръг надолу, като че се взема нещо, и нагоре; 3 пъти)

На Неговата

 

(същото движение, 3 пъти)

Съвършена Любов

 

(същото движение, 3 пъти),

Любовта, дето Бог живее

 

(същото движение и ръцете спират горе, 3 пъти),

Дето Мир царува

 

(същото движение, 3 пъти)

И Радост пълни сърцата ни

 

(същото движение, 3 пъти).

Да дойде Духът Божий.

Да очисти пътя ни.

Туй, което се говори и пише за окултната наука, е още далеч от Истината. То е от Черното Братство, от черната магия, то не е наука, то е помия, ако искате да знаете.

Бялото Братство сега отваря своята Школа и като влезете в нея и се запознаете с методите, прийомите и законите, които управляват Природата, както те ги употребяват, тогава ще имате ясна представа какво нещо е Великата природа, в която сега живеем.

Новият живот е Път към Бялото Братство. То ще ви даде истинските закони и методи. Бъдещият ви живот ще се обуславя от Школата, затова трябва да влезете да научите новите методи и начини как да живеете. Иначе ще фалирате. Само в тази Велика школа на Христа ще намерите ония истински методи на Новия живот, в който душата ви да се задоволи.

Били ли сте в аудиторията на Христа? Чули ли сте Го? Вие още не сте слушали първата лекция. Сега аз като говоря, казват: “Я говори Христос, я не”. Не, като влезете в тази свещена аудитория, схващайте добре – в моя ум има съвсем друга мисъл. Аз ви казвам, че вие никога не сте били в тази аудитория, но като влезете, тогаз ще разберете каква е тя. Аз ви казвам: вие никога не сте били в такава аудитория. Сега ако можеха вашите очи да се отворят, да минете в Астралния свят, вие щяхте да видите такава славна аудитория, че ще се чудите, че сте били слепи в душите си. Стига душите ви от това говорене да се изменят, да влезете в по-висшите светове, да се пробудите и вие ще видите, че тази обстановка ще се видоизмени. Сега сте като корените долу – криви, но ако корените излязат на листенца, ще видите, че обстановката ще се измени. В горното и долното положение има подобие, между клоните и корените има известно подобие.

Но казвам: струва си човек да влезе в тази вътрешна аудитория, да слуша Христа – аз разбирам туй Абсолютното. Когато вие чуете гласа на тази Светлина – Необятното Съзнание да говори на вашето съзнание, на вашия ум, душа, сърце и дух, както Павел ще кажете: “Чух неща, които не могат да се изкажат с човешки език”. Павел, който е бил на Третото небе, казва: “Зная, че видях един човек, с когото мога да се похваля, но в тяло ли бях, вън от тяло ли не зная”. Павел е бил пренесен на Третото небе. Третото небе – това е Школата на Бялото Братство. И той влезе в нея, слуша тази Велика философия, тази Велика Божествена Мъдрост и се въодушеви, че като слезе, каза: “То е Велико Знание!” И като слуша горе това, каза: “Всичко от този свят считам за измет. Затова жертвите, които вие ще дадете в този свят, този измет като дадете, ще познаете Христа”. Кажете: “Ние благодарим на Бога, че пожертвахме, за да познаем Бога, Христа – този велик Христов Дух, тази Велика изявена Любов, тази изявена Мъдрост, тази Велика изявена Божия Истина, която сега обхваща духовете и душите на всички ученици и буди всичко онова, което е заспало у нас”. Пробужда ви от хиляди векове и казва: “Настана час, настана ден, настана ден тържествен”. И ще разберете деня тържествен – да влезете в Школата, да чуете като Павел онова, което вашите души с хиляди векове са чакали, да чуете гласа на Великия Учител във Вселената. Един е Той във Вселената, няма втори като Него. Между Бога и човечеството Той е само един Учител, който свързва цялото човечество. Като Учител вие ще имате понятие за Него, само когато влезете в Неговата аудитория и слушате. И тогаз ще кажете: “Слава Богу, бяхме в аудиторията на Христа и вече Го знаем”. Сега вие сте при тази врата, чакате да се отвори, но вън се вдига голям шум, който ви пречи да слушате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...