Jump to content

ЛИЧНАТА ГОДИНА


Recommended Posts

ЛИЧНАТА ГОДИНА

СЪБЕРИ РОЖДЕНИЯ ДЕН С РОЖДЕНИЯ МЕСЕЦ И С УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22

примерно: 6 + Януари (1) + 7 = 14 = 5

ТАБЛИЦА

1.

Индивидуализирай своето себе по всички линии. Дръж на твоите идеали и дела. Бъди независим, изследвай своя ум - първо се убеди, че си прав, преди да действаш. Върви право напред и не се отклонявай в страни заради неща или хора. Вслушвай се във вътрешния си глас, не във външните внушения. Извърши промяната, която си намислил. Прокарай нов план или прибави нещо към сегашната линия на действие. Ти си при завой на пътя - промяна има. Това е случай, който си чакал през последните 9 години. Ти си на върха на силите си. Това е твоето време за сеене. Мисли върху това, което искаш да правиш или за следващите 9 години, които сега започват. Посади онова семе, което искаш да видиш поникнало. Каквото сега посееш, това после ще пожънеш. Над всичко друго, не бъди мързелив.

2.

През тази година ще поникнат семената, посети през първата. Това е време не за действие, а за привличане. Нещата сами ще ти дойдат, ако си спокоен и възприемчив. Учи всичко, което можеш и придобивай нови знания за нещата, които те интересуват. Опитай се да работиш с други, вместо всичко сам да вършиш. Бъди спокоен, умерен и приятен. Увеличи приятелството си. Дръж целта в ума си и събирай неща, които ще ти помогнат да я достигнеш. Нови шансове ще ти се представят, ако не правиш големи усилия да ги търсиш. Бъди търпелив. Не очаквай да получиш някакви резултати от миналогодишната сеитба. Натори почвата и чакай нещата да поникнат под покрив. Не бъди чувствителен, прави малките неща. Чакай!

3.

Тази година е за култивиране обществото на старите приятели и създаване на нови. Планирай да забавляваш много другите и да приемаш покани. Условията около теб са радостни и оптимистични. Не ще си претоварен с отговорности и можеш спокойно да отделиш време за удоволствия. Може да имаш склонност да разпиля ваш енергиите си и да предприемеш много неща изведнъж, така че внимавай да завършиш едното, преди да започнеш другото. Бъди радостен, но не се поддавай на леконравие. Някой цветя посети през първата година трябва да започнат да поддават главичките си. Ти си ореол от светлина, изкуство, красота. Нека и другите ти се радват.

4.

Тази година е за работа. Ако си много снизходителен към себе си и си губиш времето, навярно ще пострада здравето ти и няма да изпитваш удоволствие от свободното си време. Трябва да копаеш, плевиш, култивираш и строиш, ако искаш ваканция през следващите години. Опитвай всичко от практичната и стабилната му страна. Поправи старите грешки и не прави нови. Изработи проекта си в детайли и подсили слабите му места. Постави всичките си работи в съвършен ред. Наблюдавай здравословния си режим, особено от към диетичната му страна. Бъди трезвен и разумен. Бъди всякога зает.

5.

Тази година трябва да се чувстваш свободен като въздух. Да ходиш, където искаш и на всяка цена иди някъде, защото шансовете ти са извън ежедневието на живота. Отстрани многото стари неща и отвори място за нови. Посрещай нови положения, места, хора. Това е година на прогрес. Ако имаш собствена работа, представи я от нов ъгъл. Служи си богато с рекламата. Не оставяй разнообразието да те прави неспокоен. Използвай го да научиш нещо ново. Не пилей, не хаби енергиите си. Създай равновесие между съсредоточение и разширение. Прави много различни неща, но всяко да ти бъде от полза. Излез от задънената улица.

6.

Тази година имаш повече отговорности, отколкото в петата година. Не планирай да бъдеш много личен за себе си, защото ще те търсят в много посоки, да нагласяваш живота на другите, по-малко способни от тебе. Ограничи се малко и се опитай да бъдеш доволен от семейството си. Ще бъдеш обграден от приятелство, доволство и любов, ако се опиташ да ги привлечеш. Бъди изпълнителен и съвестен във всичко, което предприемаш, като гледаш да завършиш всички начинания. Не бързай, без припряност! Остави нещата сами да заемат своето място. Не е година за големи постижения и нещата може да изглеждат в застой. Добре е за приятелско влияние, за брак и за всички семейни условия.

7.

Тази година е за духовната квачка да стои в гнездото си. Не е добро време за обществен живот или много връзки и тълпи. Планирай да прекараш много време сам, да се запознаеш със силите си, минали грешки и бъдещи желания. Не съжалявай за миналото, само го прегледай и го постави на мястото му. Нека всичко, което принадлежи на предприетото остане, където си е. Не е време за разширяване и промени, а само за разсъждение и усъвършенстване. Анализирай всичко, което си правил или правиш. Добра финансова вибрация, ако не гониш парите за материалната им употреба. Очаквай развитие.

8.

Тази година е силната ти година. Сега е време да направиш силни крачки напред. Чрез работа, сила и деятелност се постави под закона на компенсирането и ще видиш сега много от плодовете на онова, което си посял. Главната ти нота е активност - целият свят е поле на твоята дейност. Събери всичките си сили и се разклонявай, планирай, мисли, действай. Има големи работи да извършиш и ще имаш добри възможности за това. Силата е във въздуха за тебе.

9.

Това е времето да си плевиш градината, в работа или лични отношения. Това не е винаги лека година, защото старите камъни са препятствия, които ще се явяват неочаквано на пътя ти и ако не ги отместиш, може да те препънат. Неща изоставени преди, трябва да бъдат завършени на всяка цена и всички сметки да се разчистят. Направи това сега, не бива да го отлагаш. Годината ще бъде пълна с любов и радост, ако не искаш да бъдеш център на веселията. Тази е приятелска година и е време да прегледаш списъка, но приятелите си. Ти си в процес на завършване и в подготовка на един нов цикъл от 9 години. Култивирай музика, приятелство, природа и изкуства. Изрази любов към многото и толерантност към всички. Завърши или изхвърли всичко, което те забавя или ти пречи.

11.

Това е друга вътрешна година като седмата. Това е времето, през което идеалите ни трябва да светят пред всичко, което вършим. Това е година само на вътрешен растеж. Тя ни проверява принципите, които сме придобили при работата или към другите хора. Ако проверим от дъно и се уверим, че всичко е здраво и неопетнено, ще бъдем ръководени да вземем правилна насока в живота. Външните причини не ще имат сила да ни попречат. Ако не правим проверки и изправания, склонни сме да изпаднем в негативното 2 и да бъдем ограничени и възпрепятствани. Нашето внимание ще бъде обърнато към много религиозни и психически въпроси. Можем да добием нов вид откровение и просветление, което да предадем на други.

22.

През тази година трябва да дадем практическо приложение на мечтите си. Вибрацията има слабо лично отношение, но принадлежи на цялото човечество. Трябва да работим за общия, а не за личния напредък, ако искаме да пожънем плодовете на това влияние. Действай и не се оставай да бъдеш възпрепятстван. Тази година ти е шансът да направиш нещо голямо за света.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...