Jump to content

ЗДРАВЕТО - ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВЕТО


Recommended Posts

ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВЕТО

Какво представя здравето? То е капитал, вложен в банката. Ако всеки ден изразходваш определения за това време капитал, без да внасяш нещо, ти ще фалираш; ако всеки ден внасяш по нещо, капиталът ти ще се увеличи, т. е. здравето ти ще се укрепи. Като знаеш това, не се чуди защо, след като се бил здрав, заболяваш. Мнозина изразходват капитала си, без да внасят нещо в банката и незабелязано губят здравето си. Мислите ли, че здравето може да дойде отвън, без да го поддържате? ... Ако всеки ден не внасяш в здравната банка, ще се разболееш. (СИЛИТЕ НА ПРИРОДАТА - 35).

Като млади, вие трябва да пазите здравето си и да го поддържате. (СВЕТОТО МЯСТО - 120).

Като ученици, вие трябва да бъдете будни, да се стремите към запазване здравното състояние на организма си. (ЖИВА РЕЧ - 59).

Силите, които поддържат общия живот, се вземат от трите главни елемента в него: от светлината, от живота и от любовта. (НАШЕТО МЯСТО - 83).

Човек може направо да черпи енергия за поддържане на своя организъм от светлината, ако знае нейните закони; от живота, ако го разбира, и от любовта, ако се стреми към нея. Тези са трите източника, от които човек може да черпи сила, живот и здраве. Има ли тези неща в себе си, той е придобил истинското щастие на Земята. (НАШЕТО МЯСТО - 84).

След хиляди години, когато всички хора станат здрави, ... лекарите няма да лекуват болни хора, но ще учат здравите как да пазят здравето си. (ВЛИЗАНЕ - 44).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...