Jump to content

Б. Евангелистите методисти в България ще започнат ли да четат Словото на Учителя Дънов и поредицата "Изгревът"


Recommended Posts

Б. Евангелистите методисти в България ще

започнат ли да четат Словото на Учителя Дънов

и поредицата "Изгревът"

1. Ето, аз издавам "Изгревът", т. XXIV, който е посветен на евангелистите-методисти в България. Това не може да го направи никой друг. Нито евангелисти, нито дъновисти. А защо? Те нямат нищо общо с програмата на "Изгревът".

Онзи, който я ръководи от Невидимия свят, има пряка връзка с мен.

И аз изпълнявам нарежданията. А те за всеки ден са различни. И излизат том след том...

2. Концепцията бе дадена отдавна, но можах да я сглобя от 3 до 6 декември 2006 г. Успях да ги завържа, и като електрически стълбове, да прекарам жиците и да пусна космическия ток на "Изгревът". И те светнаха като отделни прожектори от всяка папка, която се явява поредния електрически стълб.

3. Успях да задвижа Павел Василев, който бе включен във веригата на Невидимия свят, той се задейства, подготви много материали, които публикувам без да променям дума. Предостави снимки, които ще публикуваме, за да покажа, че тези евангелисти-методисти са съществували и са имали връзка с Учителя Дънов.

4. С Павел Василев се познавам много отдавна, от времето на Петър Филипов, около 1970 г., когато го е посещавал.

А бащата на Павел е бил един от адвокатите, който е подготвил защитата на Братството по време на съдебния процес 1957/1958 г.

По-късно, когато работих с Марийка Марашлиева, няколко пъти съм се срещал с него в нейния дом и съм разговарял с него. Той няколко пъти посети концерт-рециталите, който организирах в София.

И накрая, през 2006 г. няколко пъти се обаждах по телефона, срещнах се с него и му обясних моята концепция и той се съгласи да съдействува. Предостави собствени написани материали и снимките, които трябва да приложим към този том. А останалите материали аз ги подготвих и подредих. А това беше много трудно. Дори стигнах до края - до изстъпление на Духа.5. Така че евангелистите-методисти излъчиха един свой представител, за да ги остави в историята чрез "Изгревът".

А това е много трудна работа, трябва да работят няколко поколения, няколко рода, докато не се роди онзи, който да опише историята им.

Павел Василев е техният представител пред "Изгревът".

И го накарах да опише биографичните бележки за баща си и за себе си. А защо? Защото утре ще ме обвинят, че тези неща аз съм си ги измислил. Напротив, те съществуват. Те са живи отгоре в Невидимия свят. И нямате си представа, как са се наредили на опашка и всеки чака реда си да бъде включен в "Изгревът". Невероятна гледка и невероятно преживяване. Онези отгоре взеха живо участие и застанаха зад мене.

6. Протестантите, които бяха изпратени на Изгрева, като последователи на Учителя Дънов, бяха проверени чрез времето и техните дела. Делата им вървяха след тях. Аз съм ги описал и публикувал.

Те се провалиха по всички линии. Така че този опит бе направен по времето на Школата на Учителя Дънов. А аз ги оставих в «Изгревът» и ги спасих от изчезване. Те сега съществуват и са живи горе в Невидимия свят чрез «Изгревът»

7. Сега ще се направи другия опит след отпечатването на "Изгревът", т. XXIV, предназначен за евангелистите-методисти в България.

Сега ще се види дали т. нар. евангелисти-методисти, ще си закупят този том и дали ще четат "Изгревът".

Ако сторят това - то ще се прикачат за "Изгревът" и ще имат бъдеще.

Ако не сторят това ще си останат едни обикновени протестанти, които ще носят в себе си Евангелието, но зад тях няма да ги има онези дела, сътворени от Христовия Дух, който е сътворил четирите Евангелия и е дал Благовестието.

8. Следващият етап - след като преминат през "Изгревът", т. XXIV, е да почнат да четат Словото на Учителя Дънов. Ще чакаме и ще проверим!

9. От тях зависи дали ще четат в САЩ онези там евангелисти-методисти историята на "Изгревът" т. XXIV, и дали ще им дойде времето да започнат да четат Словото на Всемировия Учител Беинса Дуно.

Ще чакаме и ще проверим, дори да минат десетилетия, та чак столетия!

Все ще изпратят Онзи, другия Ангел, който ще провери и ще сложи печат на челата им, на онези слуги на живия Бог, така както е описано в Откровението на Йоанна гл. 7, ст. 2-4. А това са 144,000 служители на живия Бог и на Бялото Братство.

Ако това стане, то ние ще кажем: Тъй да бъде!

Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...