Към съдържанието

  • Log In with Google      Вход   
  • Регистрация


                       


Божието обещание


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 Dela

Dela

    Отличен работник

  • Модератор
  • 953 Мнения:
  • Отговорете на въпроса:1864

Публикувано 18 юли 2013 - 22:31

Божието обещание


И тъй, във всичко, що обещаваш пред Мен, гледай да не кажеш някоя измама, защото ще бъдеш повинен на смърт.

Знай, че стоиш пред Мен, твоя Господ, който знае твоето лукаво и непостоянно сърце, което е пълно с всички пороци. Ето защо то трябва да се обърне към Мене и да се възобнови чрез Моя Дух и да се обработи и възпита чрез Моето слово.

Ти, който отсега ставаш мой и поверяваш всичко в Моите ръце, отсега нататък Аз сам ще те ръководя, сам ще промислям и уреждам всичко за теб.

Аз ще те уча все, що трябва да вършиш. Ще лягаш и ще ставаш под Моите криле. Аз ще бъда страж над тебе, окото Ми ще бди за съдбините на твоето сърце.

Ще ме призоваваш рано и ще ти отговарям в утринните зари на зората. Преди да повикаш, ще ти отговоря и преди да пожелаеш, ще ти давам своите Божествени дарования.

Ще бодърствам за всичките ти нужди. Гледай да не оскверниш името Ми и да не опетниш благодатта Ми. Знай, че от злото се отвращавам, към неправдата негодувам, а от жестокосърдечието се огорчавам.

Мисли всичко за това, бъди винаги готов да изпълниш всяка Моя заповед, която ще ти дам. Правило на живота ти ще бъде всичко да изпълняваш, за всичко да благодариш. Кога лягаш, кога ставаш, кога ядеш, кога пиеш, всичко, каквото вършиш, за всичко трябва да благодариш в сърцето си, а Аз, Бог Един, ще те утвърдя във всичко. И мирът ти ще изгрее като утринно слънце на живота, защото то е живот.

Facebook коментари
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни