Jump to content

6. Писмо на Боян Боев до Елена Хаджи Григорова от 22.III.1929 г.


Recommended Posts

6. Писмо на Боян Боев до Елена Хаджи Григорова

от 22.III.1929 г.

София, 22.III.1929 година

Любезна сестро,

Получих писмото ви. Причината за закъснението съвсем не е в разнос­ките, понеже се реши изобщо в цяла България да се пращат печатаните на циклостил резюмета на разноските на Братството. Причината на забавянето беше главно в това, че тези, които ги печатат на пишуща машина и циклостил, бяха много заети. Но надяваме се, че занапред работата ще тръгне по-бързо.
Днес, тази сутрин, посрещнахме новата астрологическа години на „Изгре­ва". Ще ти пиша идущия път за „разговори" с Учителя. Снабди ли се с „Хиромантията"? Тя много ще ви помогне при изучаване на ръката. В нея има много рисунки за животната линия.
Сестра Савка предложи в групата за разглеждане „Приспособлението". Вчера бяхме на Витоша 18 души заедно с Учителя. Идущия път ще ви пиша разговора с Учителя там. Сега само ще ви кажа следните важни мисли:
Всеки човек е богат. Беден е само онзи, който не е доволен. Човек ще живее във всички планети, после - на Слънцето, а след това - на Сириус. В дълбочината на Божия Промисъл може да вникне само мъдрецът.

С братски поздрав: Б. Боев

Има доста гости от провинцията. Ще ви изпратя и това, което Учителят ще говори довечера при братската вечеря. По случай новата астрологична го­дина ви поздравлявам и ви пожелавам всичко най-ценно, най-красиво, към което се стреми човешката душа. Тая година, както каза Учителят по-рано, ще бъде благоприятна за духовния растеж, за просветлението.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...