Jump to content

10.1. САТУРН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

10.1. САТУРН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом - особено както и при другите членове от Слънчевото семейство отбелязахме, когато е близо до хоризонта - асцендента, действа силно, което нещо се отразява, както на физическото му тяло, като го създава сухо, със слаба жизненост, а също и ярко изразените негови психически изяви, за които вече отбелязахме. Първият дом е в опозиция със седми дом и ако в този седми дом няма някоя от планетите, които създават възможността за разводи, като Марс Уран, Плутон, то в семейния живот на този човек ще има известни сенки, поради изтъкнатите вече характерни качества, които Сатурн дава.

Във втори дом - Сатурн подсилва вътрешните качества, които той дава на човека. Тези, които планетата със своите влияния дава.

В трети дом - дава на човека едно по-добро отношение към материалните осезаемите неща. Такива хора са добри земеделци, миньори, скулптури. Също и хората с голямото умение да ръководят възложената им работа, спазвайки всичка необходими елементи за нейното изпълнение. Те влагат повече мисъл, разсъдък съображения и никакво отклонение от установените порядки, правила, когато ще трябва да извършат нещо.

В четвърти дом - Сатурн показва, че роденият ще бъде поставен в семейството, където се е родил при лоши, оскъдни, неблагоприятни ограничителни условия, както материални, така и във възможността за свободна изява. Нерядко такива деца са подхвърлени, изоставени от своите родители.

В пети дом - роденият ще изживее тежка мъка от липсата на добро, мило, топло отношение - любов, както от човек на противоположния пол, така и от децата си.

В шести дом - роденият ще има мъчителна и неприятна грижа около някои близък болен човек.

В седми дом - роденият ще бъде при тежки мъчителни условия в семейния си живот. Условия, при които развода мъчно ще може да се избегне. Тези условия произлизат преди всичко от хладните, студени отношения, създадени от качествата, които Сатурн дава и носи. Също и от неприятните разправии между съпрузите, произхождащи в многото случаи от ревност, съмнение, подозрение и една незаинтересованост към партньора.

В осми дом - Сатурн повече или по-малко е парализиран в своето влияние - обезсилен е и по-малко смущава живота на родения.

В девети дом - дава възможността на родения за по-мрачно, тъжно, нерадостно гледане на живота, по малко оптимизъм. Жаждата и стремежа критично да се отнася към всичко и всички, да оправя хората.

В десети дом - умението да влага мисъл, ред, точност във всяка вършена от него работа. Добри ръководители са тези хора.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с много по-възрастни хора, които с готовност ще му помагат в живота, в работата му, а също тъй и в заемане на служби. Много често партньора в женитбата е значително по-възрастен. Отношенията са и по-задълбочени не само приятелски с тези по-възрастни хора.

В дванадесети дом - Сатурн предразполага към справедлив ред, желанието да назидава, упътва другите към един разумен ред, като това често прави и с литературни творби.

861551_10151622934187687_56144709_n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...