Jump to content

12.1. НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

12.1. НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ

В първия дом - имаме човека, който носи чертите и качествата, за които вече отбелязахме за Нептуновите типове.

Във втори дом - Нептун подсилва изявите на своята вътрешна природа в човека.

В трети дом - Нептун създава в човека подтиците и умението да влага нещо по-фино, по- одухотворено, по-голямо изкуство е своята работа или каквато и да било дейност. Също тъй и голяма привързаност, милосърдие, подтик за помощ към близките хора и тези, с които има връзки.

В четвърти дом, когато е Нептун - говори, че роденият ще бъде поставен при благоприятни, меки, сърдечни условия, от страна на родителите и близките му. При по-напреднала възраст, роденият ще има възможността или за дълго да бъде извън родното си място или въобще да напусне завинаги това място. Като в многото случаи, ще бъде задомен с човек не от родния му край - чужденец.

В пети дом - говори за мили, нежни, топли връзки и преживявания с човека от противоположния пол - любимият човек.

В шести дом - роденият ще предразполага близките и околните и всички от средата, в която се намира, да му помагат и имат добри отношения към него. Помощи изневиделица.

В седми дом - Нептун определя добър семеен живот, топли, добри отношения с партньора, Но той някак не може да приеме, че е вкопчен здраво в тази колективна форма - женитбата, и често пъти този човек си има и друг любим, нещо като домашен приятел, връзка, която е на по- платонична основа и не е в състояние да разкъса брака.

В осми дом - влиянието на Нептун е притъпено, качествата, които той носи и дава, са по-

слабо проявени.

В девети дом - имаме човека, които има топло и добро отношение към всичко и към всички. Той има известно предразположение към идейните общества, също тъй и ще има много пътувания.

В десети дом - влиянието на Нептун създава възможността в изява на изкуството. Тежнения, стремеж и способности в изкуствата. Във всяка работа и дейност да внася изкуство.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с хората от идейните течения, идейните общества и той по всяка вероятност ще се включи в тези общества.

В дванадесети дом - Нептун се изявява в своята най-добра форма. Способността към литературно творчество. Отзивчивост и приятно отношение към всичко и към всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...