Jump to content

13.1. ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

13.1. ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ

Когато Плутон е в първи дом, външният вид на родения ще бъде това, което отбелязахме за обикновения негов тип, ще проявява голяма, във всяко направление, активност. Когато е недоволен от постъпките на близките и околните, той ще реагира бурно и недобре обмислено за последиците на неговите постъпки. Тези му качества ще създават сътресения в семейния му живот, когато е задомен или ако не е всред близките му и околните. Това ще доведе до едно охлаждане в отношенията с тях, с партньора по женитба същото, а при по-елементарните в интелектуално и морално отношение двойки ще доведе и до развод, тъй като при това положение Плутон е в опозиция със седмия дом - дома на брака.

Във втори дом Плутон дава на родения един подчертан интерес към всичко.

В трети дом - ще имаме човек, които в своя живот ще търси все някак си други подходи в осъществяването на своите задачи. Все неподходящи и неправилни ще бъдат методите и средствата в работата и професията му, както той ще мисли и приема - обърканост. Ще има едно вечно лутане и блъскане в тази област на живота му.

В четвърти дом - роденият ще бъде поставен в остри, мъчителни състояния в семейството, където се е родил. Тези състояния ще се изразяват в следните случаи: неприятни, остри отношения между родителите и често развод между тях. Преждевременна и. обикновено насилствена смърт на единия от тях - убийство. Или такава участ може да постигне някои много близък негов човек - роднина.

В пети дом - роденият ще има рязко, бурно скъсване на любовните му връзки с човека от противоположния пол, или неговата преждевременна смърт.

В шести дом - роденият е многото случаи няма да има братя и сестри. Ако ги има, то с тях и близките си роднини ще има неприятни и остри отношения. Също ще имаме случаите, когато някои от тях ще бъдат сполетени от насилствена, преждевременна смърт.

В седми дом - роденият ще бъде неумолимо тласнат към неразумен и необмислен устрем за развод, които когато се задоми, ще се осъществи. Но след не много дълъг период - време от развода, той ще съжалява за постъпката си.

В осми дом - въздействието на Плутон е парализирано, и това, което той дава е притъпено.

В девети дом - Плутон дава жажда за власт, безогледно незачитане на установените порядки. Бурно реагира към всичко установено.

В десети дом - роденият ще има неустановена професионална насоченост. Често сменяне на професиите - общественото положение. Едно люлеене в тази област.

В единадесети дом - роденият ще има връзки, неприятни разправии с милиции, органите на държавна сигурност, или ще бъде служащ - агент при тях.

В дванадесети дом - Плутон дава на родения устои и силен стремеж в постигане на всяка поставена задача.

Аспектите на Плутон със Слънцето. Луната и планетите са вече дадени при тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...