Jump to content

20.8. УРАН


Recommended Posts

20.8. УРАН

В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти - склонност към по-голяма смелост и решителност в осъществяване на приетото всичко ново и по-друго от това, което имаме.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме същата смелост и решителност, но към по-неразумни и неприемливи задачи.

В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме условията за зареждане на много и по-особени идеи и подтици за тяхното осъществяване.

При по-примитивните и с лоши аспекти, същото, но от по-елементарно и грубо естество.

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти, подтик на мисълта към нови сфери на знанието и похвати в осъществяването на задачите.

При по-примитивните и с лоши аспекти, мисълта блуждае на едно безредие и непоследователност - неприета от никого.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж към новости и разумни промени в домашната обстановка.

При по-примитивните и с лоши аспекти също стремеж към промени, но изразяващи по-скоро едно безредие.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на нервната система и кръвообращението и по-пълното и правилно реагиране при всички възбуди.

При по-примитивните и с лоши аспекти - по-голяма нервност и остра реакция при всяка възбуда.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва интереса към приемане на нови и грандиозни идеи за устройство на обществото и изказване в тази насока.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме стремежа, подтика към отричане на съществуващите порядки в човешкото общество, стремежа към монархия.

Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към оригинални - нови изяви в изкуството. Разположение и любов към животни, рибки, птици и пр.

При по-примитивните и с лоши аспекти - стремежа към резки и неблагоприятни отношения към околните и към партньора по любов, а в изкуството - чудачества.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремежа към големи, оригинални, величави задачи, изискващи могъщи сили и енергия, прилив на сила за тяхното осъществяване.

При по-примитивните и с лоши аспекти, поради липса на условия за осъществяването на ясно изразена задача, надигнатите могъщи сили се сгромолясват върху главата на индивида и му причиняват големи страдания.

В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти - силен и ясно изразен стремеж към оригинално творчество, съпроводено с голямо старание и изпълнителност.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отчасти същото, но от по-принизено естество, но и голяма подостреност на честолюбието.

В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме по-задълбочено приемане и обмисляне на нови и оригинални идеи.

При по-примитивните и с лоши аспекти - прибързано и необмислена привързаност към някои идеи - фанатизъм.

Във Водолей - Уран е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме всестранното и пълното влияние на Уран в неговата добра форма.

В по-примитивните и с лоши аспекти имаме уклон към всички лоши негови влияния.

В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подчертани морални качества, стремеж към чувства на уважение и внимание към по-възрастните и издигнати, пък и към всички хора. Едно изразено възпитание.

При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме едно незачитане, сурово и хладно отношение към всичко и към всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...