Jump to content

1918_06_07 Учителя до Минчо Сотиров


Recommended Posts

(получено на 27 юни 1918 г. по Леон Аврамов)

Любезни М. Сотиров,

Получих писмото ви. Вяра твърда, Любов постоянна, надежда непреривна. Започва вече ставането, оживяването и възкресението.
Господ на всичката пълнота ще изпълни Своето дело. От опит ще познаете Неговата всеобемляюща Мъдрост и мощна сила. Вървете напред според упътванието на Неговия Дух. Вечния извор на живота Никога не пресъхва. Той е всякога обилен с Любов за слабите и страждующите. Аз ще сторя всичко, което е добро за вашите души. Ще хвърля повече виделина на пътя ви, ще озаря тъмнотата, и светлина ще дойде отгоре.
Велик е Отец Наш във всичките свои дела. Той е само Единния Истинния Господ и Бог на Живота и на всичката пълнота. Той ще изпрати Мирът в душите на тези, които го чакат. Верни докрай.
Победата е с Господа, всяка слава и величие, всяко Знание и Мъдрост е с Него. Той въдворява вече Своето Царство. Всички ще чуят гласът Му. Някои ще плачат и някои ще се радват. Моето благословение и
благословението на Господа на всичката пълнота да бъде с вас и с всички, които следват и вършат Волята Божия в правда. Ваш В.
Ж. К. В. О.
(Свещеният подпис)
Варна
27.VI.1918 г.

(ПИСМО ОТ УЧИТЕЛЯ ДО МИНЧО СОТИРОВ

7 юни 1918 г., Варна)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...