Jump to content

Recommended Posts

ГРАФОЛОГИЯ

От почерка на човека може да се определи характера, състоянието, професията му и т.н. Като разглеждате почерците, можете да кажете дали човек е философ, поет, музикант, художник или писател. Изкуството да се чете характера на човека по почерка се дължи на известен биологически закон. От вибрациите на човешкия мозък се определят състоянията и характерът на човека.

“Време и вечност”, стр. 203; 64

Като измени човек своите мисли и чувства, изменя се и почеркът на човека. Ако вие наблюдавате, когато играете гимнастика, същият закон – ще видите кому какво липсва.

“Тайни и откровения”, стр. 366; 136

Евреите пишат отдясно наляво, китайците пишат отгоре надолу. И двата начина на писане означават слизане, т.е. инволюционен път на движение. Българите, както и цялата бяла раса, пишат отляво надясно. Това е закон на еволюция, т.е. закон на възлизане.

“Постоянна благодарност”, стр. 276; 89

Защо пишеш едро или защо пишеш дребно? Пишеш ситно – малко харчиш. Пишеш едро – много харчиш... Съотношение има на нещата. Не може на една страница само една буква да напишеш, не е практично. Може буквите да са едри, но има един закон, който регулира доколко буквите могат да бъдат едри.

“Любов, вяра и надежда”, стр. 123, 124; 177

Всеки подпис на човека, със завъртания или без завъртания, съответства на известен психически момент или на определено психическо състояние на човека.

“Космически възприятия”, стр. 63; 64

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...