Jump to content

ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Луната, особено когато е на асцендента или много близо до него, дава всичко онова, което казахме по-горе за нея. Същото важи (разбира се, при благоприятни аспекти) и за разположението й върху другите ъглови точки или върху границите между домовете, но вече в по-слаба форма.
Във втори дом, нейното влияние се подсилва, без ясно изразени особености. Вниманието трябва да се насочи повече към аспектите, които има с планетите.
В трети дом, Луната показва, че роденият ще има стремеж често да сменя работното място и професията си и да пътува.
В четвърти дом, Луната определя за личността добри условия и грижи в дома, където се е родила, но тя ще напусне родния си град и ще живее другаде. Обикновено сключва брак с човек от друго селище и живее там.
В пети дом, Луната определя човек, който ще има много емоционални връзки с хора от противоположния пол, особено ако е в перихелий.
В шести дом, Луната показва човек, който ще има много връзки с обикновени хора от народа, които ще го подпомагат, а с близките си роднини, ще бъде в добри отношения.
В седми дом, Луната показва човек общителен, любезен, контактен, който ще има много кандидати за женитба, особено ако е в перихелий, т. е. бързо се движи.
В осми дом, действието на Луната е слабо, особено когато е в афелий, т. е. бавно се движи.
В девети дом, Луната говори за човек с богато въображение и много пътувания.
В десети дом, Луната определя човек, който ще има връзки и ще ръководи обикновения народ, а професията му е свързана с някакво ръководство и задоволяване на нуждите му; например, артист, певец и пр.
В единадесети дом, Луната показва човек, който със своята професия ще бъде свързан с обикновените хора и те ще му бъдат в услуга.
В дванадесети дом, Луната говори за човек с добра способност да прояви приятелство, ако има аспект с Меркурий и Венера.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...