Jump to content

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА


Recommended Posts

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА

С Марс.
При съвпад и благоприятни аспекти роденият изявява много активно и пламенно своята емоционална природа, своята любов. В Изкуството също проявява голяма активност и пламък.
При неблагоприятни аспекти имаме същото, само че в по-рязка и неустойчива форма: много често роденият има известни дадености за прояви в изкуството, но не им дава възможност да се проявяват. При точни неблагоприятни аспекти имаме хора, които ще късат с любимия си партньор или при женитба следва развод. При неблагоприятни аспекти съществуват случаи, при които роденият скъсва и с изкуството, с което се е занимавал.
В човешкото тяло Венера има отношение към бъбреците, затова при неблагоприятни аспекти както с Марс, така и със Сатурн, Уран и Плутон (особено при точни), роденият ще има бъбречни страдания.
С Юпитер.
При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с добра и богата емоционална природа, със склонност към щедрост и богата материална подкрепа за любимия обект.
При неблагоприятни аспекти са налице фалшиви и заблуждаващи чувства: на думи личността се разлива от внимание и любезност, но зад всичко това липсва искреност. При точни аспекти имаме случаи, когато тя ще мами партньора си, а при женитба следва развод поради многото други любовни връзки.
Със Сатурн.
При съвпад имаме твърде голямо закъсняване в изявата на емоционалната природа: късно се събужда чувството на любовта и стремежа за обич към човек от противоположния пол.
При благоприятни аспекти се създават връзки с много устойчиво чувство. При точни аспекти имаме дълбока и искрена връзка с първата любов, която остава за цял живот, макар че по ред причини, човек се свързва с друг или с друга.
При неблагоприятни аспекти имаме лесно скъсване и забрава на любовта и изживяванията с партньора, а при женитба следва и развод, особено когато аспектите са точни.
С Уран.
При съвпад и благоприятни аспекти налице са резки и бурни изяви на чувства, а в изкуството всякога съществува стремеж и подтик към новото и оригиналното. Това са хора, които имат голяма обич и привързаност към животните - котки, кучета, коне, птици, а също и към цветята.
При неблагоприятни аспекти имаме капризност в отношението към любимия, а при точни аспекти се наблюдава скъсване с него и при женитба - развод. В изкуството тези личности проявяват стремеж към чудати изяви.
С Нептун.
При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с много мили, топли и нежни чувства, готов за безкористна услуга, съчувствие и милосърдие, особено приятен и привлекателен. В изкуството (особено ако аспектите са точни), той притежава големи дарования.
При неблагоприятни аспекти имаме човек, който е способен неочаквано да изненада своя партньор с измами, а при женитба - с развод, най-често поради изневяра.
С Плутон.
Съвпадът на Плутон със всяка планета, както вече отбелязахме, трябва да се разглежда отделно и всякога дава неблагоприятни резултати. Съвпадът на Венера с Плутон дава лоши и неочаквани промени в чувствата и любовта: такива хора въобще не могат да се влюбят и да обичат, особено ако съвпадът е точен. Ако случайно сключат брак, разводът е неизбежен, защото лесно променят и ликвидират това красиво чувство - любовта.
При благоприятни аспекти са налице силни и ясно изразени чувства. Такива хора силно се привързват не само към партньора, но и към всяка своя задача, намирайки в себе си сили и средства да я постигнат.
При неблагоприятни аспекти също имаме силни чувства, но те рязко и неочаквано прекъсват.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...