Jump to content

АСПЕКТИ НА НЕПТУН


Recommended Posts

АСПЕКТИ НА НЕПТУН

С Плутон.
При съвпад всичко, което Нептун дава и носи, е парализирано или много често поражда лоши постъпки.
При благоприятни аспекти е налице голяма активност на Нептуновата природа.
При неблагоприятни аспекти се наблюдават заболявания от най-странно естество, склонност към неразумни решения и действия, като напускане служба, смяна на професия или смяна на партньор (развод).
Едно от най-ясно изразените влияния на Нептун (когато е аспектиран или по-силно изразен в хороскопа), е да предразполага към приемане на влияния от хора, с които личността общува. Тази черта е обоснована от значителния наклон на Нептуновата ос. Такива хора попадат в среда на наркомани, поддават се на влиянието им и самите стават такива. Подобно влияние изпитват и от среди с по-морални качества и подтици.
В сравнение с останалите планети, Нептун и Плутон обикалят около Слънцето за най-дълги периоди: Нептун - за малко повече от 164 години, а Плутон - за 250 години. Тези големи периоди създават възможност, аспектите им да съществуват по-дълго и бавно да се променят. Така например, от около 1945 г. до края на 1985 г., т. е. в продължение на около 40 години двете планети имат почти едно и също ъглово разстояние. Родените през този период в по-силна или в по-слаба форма (в зависимост от аспектите си със Слънце, Луна и останалите планети) могат да бъдат предразположени към влияния от околната среда.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...