Jump to content

Recommended Posts

САТУРН

В
Овен
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава голяма затвореност, замисленост, задълбочено търсене на изход от всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отенък на вечно недоволство и стремеж към присвояване на чуждото.
В
Телец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към всестранно и задълбочено търсене на истината, съчетан с мекота, без дребнавости. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в по-груба и елементарна форма.
В
Близнаци
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към задълбочено мислене, търсене на причините и последствията на всяко явление, стремеж към разумно отношение и използване на всички материални ценности. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се проявява заяждане за най-дребни неща, съчетано със скъперничество.
В
Рак.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава стремеж към полезна и приятна загриженост за нуждите на близките, предимно в тесен семеен кръг. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице притъпяване на тази загриженост, подтик към затвореност, необщителност , предпазливост и подозрителност.
В
Лъв
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж за създаване на ред, порядък, заедно с разумна пресметливост във всяко начинание. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за критикарство и недоволство.
В
Дева
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към мислене, към проповядване, назидаване, излагане на непопулярни идеи и идейни течения. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува фанатично отношение към определена идея.
Във
Везн
и. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към по-голяма задълбоченост и устойчивост на чувствата, влагане на по-задълбочена мисъл във всяко творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава липса на устойчивост в чувствата и повърхностност в творческия процес.
В
Скорпион
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава голям прилив на енергия и устойчивост при постигане на всяко нещо. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прилив на сили за постигане на лоши замисли и отмъстителност.
В
Стрелец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава устрем за поемане на големи и отговорни задачи, прилагане на разумни методи за благополучното им осъществяване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към приемане на много задачи за изпълнение, неясни и безредни методи за изпълнението им, заедно с разпокъсаност на вниманието.
В
Козирог.
Тук Сатурн е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава пълнота и всестранна изява на положителните Сатурнови влияния. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отрицателното негово влияние.
Във
Водолей.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава задълбочено и всестранно мислене при вземане на решения, без прибързаност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прибързаност и необмисленост при всички случаи, когато трябва да се вземе решение за действие.
В
Риби
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се зараждат по-задълбочени идеи и устойчивост в тяхното осъществяване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти са налице некачествени идеи и незаслужен напън за тяхното осъществяване.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...