Jump to content

Recommended Posts

НЕПТУН

В
Овен
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва чувствителността, изразена в благородно съчувствие и помощ. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлад, незаинтересованост и несъчувствие.
В
Телец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава широта и топлота в отношенията, подтик към изкуствата, особено към пеенето.
В
Близнаци
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава по-ново и интелектуално долавяне и разрешаване на всеки въпрос. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към изпадане в заблуда и измама.
В
Рак
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице изразена интуиция, топло съчувствие към най-близките (деца, брачен партньор), предугаждане на техните нужди и старание за задоволяването им преди още да са изказани. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава несериозно и незадоволително отношение към женитбата и партньора.
В
Лъв
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава израз на голяма мекота и приятност, които ги препоръчват навсякъде, заедно с подтик за съчувствие, услужване и похвала към близки и околни. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава изострена чувствителност, липса на съчувствие, стремеж към преувеличаване на всичко преживяно.
В
Дева
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към възвишени идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към отричане на общоприети идеи без каквото и да било основание.
Във
Везни
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа за изява в изкуството, заедно с топло, мило и идейно отношение в любовта. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице хлад в чувствата и стремеж за измама на партньора по любов.
В
Скорпион
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува голям прилив на сили с ясно изразени чувства и възможности за постигане на желанията. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлад и рязка промяна в създадени вече любовни отношения.
В
Стрелец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва мекотата в творчеството и внася изкуство в него, заедно с умение за заглаждане на неприятностите в отношенията с околните. При много издигнатите в морално отношение личности се наблюдава благороден подтик към добро, милосърдно отношение към нуждите на околните, пренебрегване на собствените нужди и задоволяване предимно нуждите на околните с ясно изразена скромност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за отмъщение.
Във
Водолей
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към по-благородна обхода с всички. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава незачитане и хладни отношения към всички и всичко.
В
Риби
. Тук Нептун е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава пълноценна изява на всички положителни Нептунови качества: физическа красота с нежна, деликатна и приятна външност; съчувствие, стремеж към приятна обхода. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице неговото отрицателно влияние: отношение без съчувствие и без добра обхода.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...