Jump to content

Recommended Posts

Слънце

С
Луна
. При съвпад и благоприятни аспекти (30°, 60°, 72° и 120° ) се създава добро здраве и приятни събития в социален аспект, пътувания и женитба.
При неблагоприятни аспекти (45°, 90° и 180°) се явява здравно неразположение или одумки на работното място.
С
Меркурий
. При съвпад и благоприятни аспекти се изживява успех в интелектуалната сфера (вземане на изпити, добри търговски сделки); при секстил се наблюдава морално и материално възнаграждение в професионално отношение, а при писателски талант - възможност за успешна публикация.
При неблагоприятни аспекти се създават интелектуални сътресения и неуспехи.
С
Венера
. При благоприятни аспекти се създават изключително благоприятни случки и събития (особено при съвпад), като успешни пътувания, влюбване, голямо материално задоволяване, приятни връзки с хората, успешни сделки и добри изяви в изкуството.
При неблагоприятни аспекти настъпват леки неприятни преживявания, свързани с емоционалната природа на човека.
С
Марс
. При съвпад и неблагоприятни аспекти се предизвикват падания, наранявания, изгаряния, операции или катастрофи.
При благоприятните аспекти се наблюдава продуктивна изява, голяма жизненост и успехи в спорта.
С
Юпитер
. При съвпад и благоприятни аспекти се създават много благоприятни събития като заемане на добра служба, придобиване на материални ценности (премии, награди и др.), успешни сделки с имоти, постъпване в учебно заведения.
При неблагоприятни аспекти липсват възможности за всичко, което улеснява живота.
Със
Сатурн
. При съвпад и неблагоприятни аспекти настъпва нарушение на здравето, заболявания, големи неприятности в живота и в службата като уволнение, неуспешни сделки, мъчителни състояния и др.
При благоприятните аспект се наблюдават трудни успехи, възлагане на ръководна длъжност или успешни сделки, но свързани със сериозни обмисляния и с превъзмогване на сериозни трудности.
С
Уран
. При съвпад и благоприятни аспекти настъпват резки и неочаквани благоприятни събития в живота и в професията (повишение или преместване на по-добра работа), изненадващи възможности за добри и успешни сделки.
При неблагоприятни аспекти се явяват резки неблагоприятни сътресения в живота - операции, катастрофи, понижения в службата, преместване на по-лоша работа, често уволнение или неудачни сделки.
С
Нептун
. При съвпад и благоприятни аспекти настъпват изненадващи благоприятни събития (успешни пътувания с приятно прекарване), заемане на нова работа, възможност за влизане в учебно заведение, за нови сполучливи сделки или за женитба.
При неблагоприятни аспекти се явяват пречки за пътувания, за успешни сделките, за постъпване на работа или в учебно заведение.
С
Плутон
. При съвпад жизнените сили се парализират, здравето се нарушава, настъпват заболявания, а в живота се явяват неуспехи във всяко направление.
При неблагоприятни аспекти настъпват големи и неприятни сътресения в живота (катастрофа, операция, падания, наранявания), неприятни събития в службата и в общественото положение, неблагоприятни условия за търговска и стопанска дейност.
При благоприятни аспекти настъпва голям прилив на жизнени сили, успехи в службата и в живота, подходящо време за търговска и стопанска дейност, изненадващи сполуки.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...