Jump to content

8.2.1.7. „Изгревът” и пиратите


Recommended Posts

„ИЗГРЕВЪТ" И ПИРАТИТЕ

1. Още от „Изгревът", том I, та чак до том XXIV е написано предупреждение срещу пиратите и онези, които крадат авторски текстове. Първата атака бе от Братския съвет, и това е описано в „Изгревът", том IV, с. 614-645.
 
2. Втората атака стана в Айтос, където т.н. Братски съвет нареди на ръководителите на Братства да наредят на своите членове да не купуват „Изгревът". Също там забраниха да се купува оригиналното Слово на Учителя, което издавах от 1997-2000 г. и отпечатах в 59 томчета.
 
3. Изпращаха хора, на които плащаха пътни и дневни да посещават братствата и да говорят срещу „Изгревът". Съобщаваха мис писма имената на хулителите и къде са ходили.
 
4. Започнаха тук в София да ги заклеват, като им казваха така: „От всичко можеш да купуваш, да четеш, но не и синята книга!" Бяха организирали да не се приема и да не се продава в някои от книжарниците в София.
 
5. След като излезнаха около 5-6 тома, някои решиха да атакуват по друг начин. Започнаха да крадат материали от „Изгревът" и да си правят свои книжки. Мнозина са такива злосторници. Но те не знаеха какво представлява „Изгревът" и Кой го ръководи, и че всяко посегателство срещу него се наказва строго. Прочетете имената на тези, които се подписаха срещу мен и отклониха стотици т.н. последователи на Учителя Дънов. А аз свърших работата на бащите им и те са поместени в „Изгревът".
 
И накрая проверете какво се случи в личния им живот, как заплатиха за опорочението и се провалиха. Проверете го.
 
6. Първата кражба бе осъществена от Димитър Зарков от гр. Казанлък. Виж „Изгревът", том XVI, с. 881-884. След това го отпечатаха със заглавие „Акордиране на човешката душа". А те не знаят историята на този материал и не познавт автора му Боян Боев. А аз съм го съхранявал около 30 години, когато в София се правеха всеки месец обиски от милицията и се унищожаваше всичко. Знаете ли, че аз не можех да спя спокойно за тези материали? Но не ги открадна комунистическата власт, а другите, крадците от т.н. последователи на Учителя Дънов.
 
7. За по-добро въвеждане в проблема, запознайте се с „Изгревът", том XVI, с. 819-905.
 
8. А за кражбата на архива от семейство Гобо, вижте на с. 852, а развръзката продължава много драматично и до днес. Заради филма за Паневритмията и слагане в нея на друга музика, се разруши СССР и Русия, защото оттам бяха изпратени. Виж „Изгревът", том XIII, с. 805-815.
 
9. Преди няколко месеца ми съобщиха, че от няколко години издатели от Стара Загора са взели материали от „Изгревът" и са си направили няколко тома „Книга за живота и Учението на Учителя Петър Дънов". А това е кражба. Целта е да се разруши поредицата „Изгревът". Но те се лъжат, защото в тяхното издание не присъствува онова, което е в „Изгревът". А това е космическия ток и енергия на „Изгревът", който идва от „Свише".
 
Какво да правя? Да ги дам под съд? Оставих ги на Онзи, Който ръководи „Изгревът", Той да ги съди. Те правят съдба с Него, и кармата е страшна!
 
Горко им!
 
10. През 2010 г. излезе от печат „Личен бележник на Петър К. Дънов". Само че тук има история, която не се знае, или не искат да я знаят. Това е едно от тефтерчетата от архива на Савка Керемедчиева, което бе откраднато от мен и после отиде в Лалка Кръстева. А цялата история ще прочетете в „Изгревът", том III, с. 109-115 за кражбата на архива на Савка Керемедчиева. Това е публикувано през 1995 г., а сега в 2010 г. издават едно от тефтерчетата. Как ви се струва това деяние? Деяние ли е, или престъпление?
 
11. Сега научавам, че са издали писмата на Учителя Дънов до Пеню Киров. А аз съм ги работил години наред, преди 30 години, после ги откраднаха и не ми ги върнаха, накрая ги продадоха. Целта им бе да ми се попречи, на програмата на „Изгревът". Виж „Изгревът", том XXIV, с. 399 - „Най-големият предател протестантин", и направете справката по посочените страници.
 
12. Всички концерт-рецитали са качени на интернет страницата на „Изгревът". Те са 23 на брой до края на 2010 г., а сега през месец януари 2011 г. качихме още 5 концерт-рецитали от 2010 г. Така, че станаха, общо 28+2 CD с архивни записи на песните от Филип Стоицев. Те са безплатни и всеки може да ги гледа и да ги разпространява. Това съм го разрешил. Друга форма за влизане във вътрешната Школа на Учителя засега няма и не може да има, защото това се ръководи от Онзи, Който е Небесния ръководител.
 
А кой разреши да се издава „Изгревът", виж в „Изгревът", том XIII, с. 805-807. Написано е.
 
А кой е Учителя Дънов, виж в „Изгревът", том XXIV, с. 477.
 
13. Преди 10 дни ми съобщиха, че цели 13 тома на „Изгревът" са сканирани и са качени на Интернет-страница от една жена. Целият се разтреперих. Това не бе кражба, а престъпление. Нямах време да се съдя. Предадох я на Онзи, Който ръководи „Изгревът", Той да я съди. Неговата съдба и съд са жестоки. Те нямат представа от този огън, който гори в „Изгревът"! Ще си опитат.
 
Казаха ми, че друг е качил 3 тома от „Изгревът" на негова страница от Интернет. Също се ядосах, но го предадох на Небесния съд. Ще си отговарят за това. Няма да им се размине.
 
Целта им е да разрушат цялата верига от поредицата на „Изгревът", за да може да изтече оттам Космическия ток и енергията, която протича в него. Това искат, но не могат да го направят. А защо? Защото този Космически ток преминава от автор в автор, и ги свързва във верига. И който иска да разруши тази верига, ще има да носи последствията си първо от тези автори. Ще си го проверят.
 
14. На последните3 концерт-рецитали през2010г., бяха поставени под гумите на колата ни, с която караме цялата апаратура, рапидка, да се пукнат гумите, и да ни ликвидират. Но понеже карахме много бавно, то гумите спаднаха и ние се прибрахме на капли. Ето това е атентат! Ние горе в салона правим концерт-рецитали, и 300 човека слушат, а долу един злосторник ни пука гумите. Какво ще кажете на това? Братство и Единство в действие. Не, това са атентати срещу „Изгревът". Запомнете това и не го забравяйте. Три последователни атентата срещу нас!
 
Питат ме: „Защо говориш така, а не проявяваш Любов?" - „Каква Любов? Те искат да ни претрепят и пукат гумите на колата, а вие ще ми говорите за Любов! Говорете си!"
 
15. Имаше една позната Радка Левордашка, която предостави материалите си за Юрданка Жекова и аз ги публикувах в „Изгревът", том VII, с. 596-623, а нейната снимка - под № 48. През 2005 г. направих 2 концерта по спомени за Юрданка Жекова - единия на Цанка Екимова, а другия - на Радка Левордашка. Поканихме я на концерта, а след него я представих на зрителите и всички ръкопляскаха. Смятах, че това е една добра реализация за нея. Концерта бе на 19.02.2005 г. и е издаден на компактдиск и сложен на интернет страницата на „Изгревът".
 
Но ето през 2010 г. научих, че тя е издала спомените си в една отделна книжка. Много се ядосах, защото тя нарушава програмата на „Изгревът". И какво се случва? Решават да сложат нейния портрет на цяла страница. Но правят грешка и вместо нейния портрет, слагат портрета на сестрата на Драга Михайлова, на име Люба. Снимките на Драга и нейните сестри са в „Изгревът", том XXII, № 58, а на Люба е на № 586. Така че на нейната книга бяха сложили портрета на Люба Михайлова. Това не бе случайно! А присъда срещу нея за предателството й към „Изгревът". Запомнете го.
 
16. Навремето бях дал снимки на Борис Николов към 1972 г. да ми ги разчете и да напише имената от снимките. А той взел, че ги предал на Милка Кралева. И те изчезнаха от мен. А след 1985 г. тя ги предава на своя любовник, който ги продава на Петко Йорданов (Хараш) от Варна за 2 000 лв. И той прави албум от тези мои откраднати, и продадени снимки. Но понеже той не познава снимките и хората в тях, и понеже е закачен за източния окултизъм, бе написал различни надписи под снимките, които опорочиха албума. Разказах му, че това е мой архив, той разбра, но ми каза, че е платил около 2 000 лв. Казах му, че нямам пари и не е редно да се откупува нещо, което е мое и откраднато от мен. Тогава след няколко дни той ми предложи за тази сума от 2 000 лв. да му предам по 4 броя от всеки том на „Изгревът". Съгласих се, той донесе каквото беше приготвил да ми предаде, натовариха книгата в чували и ги закараха във Варна, където там ще ги продава. С този човек не съм имал никакви проблеми, редовно изплащаше книгите, които взимаше от мен да ги продава. Беше честен към мене. Благодаря му!
 
17. Бяха ми съобщили по телефона, че ми предлагат писмата на Учителя до Пеню Киров. Беше месец януари, студ до минус 10 градуса. Аз бях облечен с шуба и шапка „ватенка" и стоях 1 час в студа. Измръзнах! Никой не дойде. Излъгаха ме и се подиграха с мен. Чувах как ми се присмиват, че съм толкова наивен. Аз знаех какви сили стоят зад тях. Тогава реших да ги лиша от наследство, моите наследници от всички права по всички линии. И го направих, без да ми мигне окото. Държа на него. Прошка за предателите няма. Престъплението срещу Святия Дух, Който е в „Изгревът" е престъпление вечно и во веки веков. Човек никога не може да се изкупи и покрие греха си срещу това предателство. Амин!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...