Jump to content

8.2.2.2. Как се осъществява един концерт в салона?


Recommended Posts

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЕДИН КОНЦЕРТ В САЛОНА?

1. Датата за концерта и разрешението от община „Изгрев" да ни се предостави салона за концерт се извършва в началото на месеца с подаване на молба.
 
2. След 7 дни получаваме отговор и започваме подготовката за концерта като сценарият в повечето случаи вече е направен, както и уговорката с музикантите. Поканата се набира, разпечатва и тиражира в 600 броя.
 
3. В деня на концерта не се спи изобщо, а само се „будува" в една просъница и само се стресквам.
 
4. Една седмица преди това някакъв невидим шнур се прикачва за пъпа ми, т.е. за слънчевия ми възел и ме включва с другия си край с космическия ток на „Изгревът", и това преминава непрекъснато през мен и аз треперя отвън и отвътре.
 
5. Предният ден преди концерта аз призовавам всички приятели от Изгрева, отдавна починали и заминали отвъд, да посетят концерта. А как им съобщавам? Аз им знам номерата на телефоните в Невидимия свят и им звъня. Обаждат ми се и аз предавам съобщението си. Понякога се обаждат други, но приемат поръчката. Има и друг начин - съсредоточавам се върху имената на музикантите, извиквам ги в съзнанието си и на всеки съобщавам за концерта. Това е един телефонен разговор с тях. И те са тези, които пристигат като бели точки в салона, пълнят го и променят атмосферата там.
 
6. Съсредоточавам се и търся помощта на Учителя да изпрати Своите служители и небесни пратеници, които да ми съдействуват и да отворят път за всеки концерт.
 
7. Усещам, че се пълня със сила, като балон, надувам се и започваме да товарим багажа. Представете си, караме 4 стълби, от които на 2 поставяме отгоре високоговорителите, а останалите ни служат да сложим картоните с фотоизложбата.
 
8. Пристигаме пред залата в 9 часа. Разтоварваме багажа, състоящ се от апаратура, чували с книги от „Изгревът", плакати за фотоизложбата и още много, много торби. Всичко е качено на 2 коли по списък. Рядко се пропуска нещо. Някои ме следи дали няма да пропусна нещо.
 
9. Когато влезем в салона, той е светъл с прозорци от двете страни. Проветряваме като отваряме прозорците. Багажът е внесен и ние започваме да го подреждаме. В този момент в салона по въздуха започват да се виждат бели точки с големината на топлийка и се движат по въздуха. Вглеждам се в тях. Виждам и разбирам, че това са посетителите от Невидимия свят, които са дошли на концерта. За половин час салонът се изпълва с тях. Когато започват да влизат посетителите, тези бели светли точки навлизат в телата на посетителите. Те променят ума и съзнанието им, и ги подготвят за концерта. Същото става и с артистите, качили се вече на сцената. Цялата аура и психическа атмосфера е вече променена, хората също.
 
10. В залата психическата обстановка е променена. Присъствуват 300 човека. На всички концерт се явява по някой провокатор, но всички го укротяват с мисълта си. Никой не знае сценария, освен водещия и аз. Когато се прочита поредната случка, то певицата и музикантите трябва да се пренастроят за 10 до 15 секунди, докато пристъпят към микрофона. Те са също променени. Те пеят и свирят по различен начин, защото в салона има невидимо присъствие, има Дух и Сила от Невидимия свят. Това е концерт-рецитал за невидимата вътрешна Школа на Учителя Дънов.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...