Jump to content

9.9. Отклонението и лъжата


Recommended Posts

9.9. ОТКЛОНЕНИЕТО И ЛЪЖАТА

Така, че те си заминаваха от този свят един след друг и, когато след 10 години след кончината на Мария, аз реших най-накрая да прегледам някои неща от моите записки, аз направо изтръпнах! Защо? Ами тя си замина 1976 г., аз ги преглеждах 1987 г. и видях как едно следващо поколение дойде, и как започнаха да ги отклоняват в съвсем друга посока! И ги отклоняваха онези възрастните приятели, че така или иначе бил казал Учителя. А това беше голяма лъжа! А лъжата можеше да се докаже чрез самите опитности на това поколение, което беше си заминало и чиито опитности аз бях записал. И се започна една жестока битка от сутрин до вечер, през цялата нощ, та да сутринта!

Или както се казва, аз не видях нито бял ден нито бяла нощ. Та чак до сега!

Ето пример - днес е 17-ти, аз снощи си легнах в 10,30 вечерта, и ме събудиха в 3 часа. И аз от 3 до 6 часа нито мога да спя, само мисля и по едно време дори не можех и да мисля. И накрая станах, и казах: „Явно е, че тия ме гонят и подгонват, и не ми дават мира!" Защо не ми дават мира? Ами защото аз сега подготвям т.н. следващ концерт, който е на 27 май, и всички ми пречат за този концерт. Така, че битката продължава.

А Този, Който ме изпрати, за да свърша една работа, Той ми даваше и сила, за да мога да издържа. От мен бе старанието и послушанието! А какво съм свършил и как съм го свършил - това е друг въпрос. Но беше битка, голема битка. Беше битка на живот и смърт!

Та цели 10 години аз воювах, отстоявах, за да мога да напиша и да предам тези опитности. А имаше и други сили, които чрез мен работеха, и искаха да се съхранят тези неща, за да има Школата на Учителя една физическа проекция. Така, че много пъти Мария Тодорова споделяше, че има няколко тетрадки в които са описани частни разговори с Учителя, в които разговори освен лични, но има и принципи и закони от Словото на Учителя. И че те трябва да се извадят, и да се дадат отделно. Така че в тези тетрадки, освен нейни лични наблюдения лични преживявания, лични указания от Учителя, е имало и Негови мисли, които Той й ги е казвал и тя ги е записвала. Значи две различни теми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...