Jump to content

10.4. Никаква мира. а трябва секира


Recommended Posts

10.4. НИКАКВА МИРА. А ТРЯБВА СЕКИРА

А имаше сили, които не само противодействаха, но те бяха толкова явни, и тези сили бяха такива, че влизаха в този и в онзи. И пред нея излизаха живи хора, живи лица: погледнеш го, виждаш го, че той не е същия, а че друг е влезнал в него и чрез него действа.

Така, че по ония години, за да се свършеше една много малка работа, трябваше да се воюва! Така, че тези сили, които се проектираха и влизаха в различни лица, които идваха, които я отклоняваха, които имаха някакви изисквания към нея и към Борис в името на некакво си Братство, те бяха онези, които пречеха на нея, пречеха и на мен.

Аз го виждах, и го казвах направо. Тя ме оглеждаше, усмихваше се и казваше: „Брех, какъв човек ми изпрати небето, дето не ми дава мира!" Казвам: „Каква мира? Каква мира? Аз съм тук, аз не се намирам и не съм посетител, аз съм изпратен да свърша една работа! И аз водя битка и борба на живот и на смърт! Или тези, или аз! Или ние, или те! Трябва, да се направи избор. Никаква мира не признавам аз, а стягай се да свършим една обща работа. Това е работа за Школата на Учителя, това е работа за теб, и чрез тази работа ти ще си свършиш своето задължение към Школата на Учителя."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...