Jump to content

11. Онези, които трябваше да дойдат през 1975 година. 11.1. Разочарованието на младите беше изцяло и поголовно


Recommended Posts

11. ОНЕЗИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДАТ ПРЕЗ 1975 ГОДИНА

11.1. РАЗОЧАРОВАНИЕТО НА МЛАДИТЕ

БЕШЕ ИЗЦЯЛО И ПОГОЛОВНО

Беше настъпила 1975 г. Бяхме навлезнали в нея, и всеки очакваше да се случи нещо необикновено. А защо? На времето, по времето на Учителя имаше едно изказване на Него за 1975 г., че всички онези, които са си заминали по времето на Школата, ще дойдат до 1975 г. А как ще дойдат ли? Някой ще се вселят в онези, които са родени. Значи онези, които са си заминали и са в Невидимия свят, и които нямат човешки тела, ще влезнат и ще се вселят в онези, които имат човешки тела. Така както вие днес влизате в една лека кола, запалвате я, и започвате да се движите с нея.

И тези, които ще се вселят, те трябва да завършат една работа на Бялото Братство.

Всички чакаха да се случи нещо необикновено, с изключение на мен. Според мен, изобщо не можеше да се случи нищо.

Тези, които си бяха заминали, те бяха вече дошли, защото около 1969-1975 г., надойдоха и навлезнаха много младежи. Много младежи -мъже и жени в т.н. Братство, или онова, което беше останало от Школата на Учителя. Изгревът го нямаше, той беше разрушен. Вече се строяха новите постройки върху него. Бараките ги нямаше. Те бяха разрушени! Жителите на селището Изгрева бяха изселени, и им бяха дадени жилища кой с право, кой без право, но всички бяха настанени от властта в новопостроените жилища и комплекси по цяла София. Кой където желаеше. Някои останаха в „Диана Бад", в „Младост", други на други места.

Така, че онези, които дойдоха и които се вселиха, и докараха толкова младежи, останаха разочаровани тези младежи без изключение, включително и самия аз. Разочаровани бяха не от Учителя, не от Словото Му, не от Школата Му, а разочаровани от всички неща, които бяха останали като някакви следи. Бяха останали онези последователи на Учителя, които са били с Него по времето на Школата от 1922 г. до 1944 г. Но това бяха вече възрастни хора. В нашите очи те бяха баби и старци. Така, че онзи, който е бил в началото на Школата, той трябваше да бъде над 65-70 години, за да може да говори за Школата на Учителя.

Така, че тези, които бяха останали, те нямаха вече сили, отдавна бяха преминали онова време, когато бяха силни физически, силни волево, силни в мисълта си. А сега бяха възрастни, те бяха воювали помежду си. След заминаването на Учителя има много групировки, като всяка групировка воюва срещу другата, като че ли са политически партии, които се борят за власт и сила, и за богатство. А това беше Школа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...