Jump to content

14.2. Мозайкаджийска бригада


Recommended Posts

14.2. МОЗАЙКАДЖИЙСКА БРИГАДА

И така, преспива 1 час-2 часа. Накрая се събужда, Мария му дава нещо да похапне, да пийне - чай. И така, полека-полека се възстановява, и идва време сега да седне, и да дешифрира беседи. Как ще дешифрира, когато е уморен? Та той беше на 72 години! И тогава виждах как тези духовете на мозайкаджийската бригада влизаха в него, и го караха, и го завихряха, и го движеха по разни обекти! - Само и само да го няма в къщи и да не може да свърши нищо от онова, което аз изисквах, и онова, което се търсеше чрез мене!

Така, че тази мозайкаджийска бригада и духовете, които я движеха, нямаха нищо общо с Братството, с Изгрева и с Школата на Учителя. Но не можеше да се направи нищо - абсолютно нищо! Макар, че аз по това време три години му давам по половин заплата, тази заплата се оказа, че отива за закупуването на три килограма млеко всеки ден и два-три хляба за онези два песа, които бяха в този двор, в техния двор, които ме лаеха, и за които вече разказах.

Но най-накрая, не знам как така беше, че той склони, все пак склони, за да може да работи.

И най-накрая разбрах, че моето присъствие в този дом го накара да свърши и някоя друга работа, която аз изисквах от него. Дали не преувеличавам? Моля, моля! Проверете го! Нали сте ясновидци, нали сте астролози, нали сте апостоли, нали сте проповедници, нали сте пророци?!

Хайде да ви видим какви сте! Хайде де! Проверете!

Проверихте ли? Какво излезе? Искате ли да ви кажа? Ето го: Нищо не сте!

Това е моят отговор. Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...