Jump to content

14.6. Уточнения за изхода на болестта


Recommended Posts

14.6. УТОЧНЕНИЯ ЗА ИЗХОДА НА БОЛЕСТТА

И така двамата с Мария, трябваше да се борим с болестта, и да запазиме и да съхраниме Борис. Оказа се, че той беше заболял от бронхопневмония, белите му дробове бяха възпалени. На слушалката се чуваше как бронхопневмонията беше масивна, а той беше много изтощен, и беше много слаб. А той беше изтощен от работата, а слаб беше, защото той не можеше да поема редовно храна, защото беше с изрязан стомах от операцията срещу пробитата му язва още по времето, когато е бил в затвора. И трябваше да се започне едно лечение.

И аз казвам: „Мария, той не е за тука. Трябва да го изпратиме в болницата, защото казвам тука ще умре. Аз няма да мога да се справя."

И тя казва: „Ако го изпратиме в болницата, той там ще умре. Не ще умре, а те ще го уморят, а аз няма да мога да се грижа за него. А без мене, той ще умре. По-хубаво да умре тук, отколкото в болницата."

Казвам: „Добре де, ако той умре тук, после няма ли да ни обвиняват т.н. Братство, неговата сестра и неговите братя?"

- „Не, казва - няма да ни обвиняват! Аз поемам отговорността!"

Казвам: „Добре. Да не стане така, че после аз да бъда виновен - да ходя по следователи, и да се занимавам със съдилища и т.н., защото аз съм лекар, имам отговорности. Аз отговарям пред закона, аз не отговарям пред този или пред онзи."

- „Не казва, това няма да се случи." Казвам: „Добре."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...