Jump to content

14.12. Два пъти ръководител и промена от 180°


Recommended Posts

14.12. ДВА ПЪТИ РЪКОВОДИТЕЛ И ПРОМЕНА ОТ 180°

Така, че беше много трудно! - Много трудно! И тогава разбрах, и видях цялата трагедия на това общество, останало от Учителя. Защото, Борис Николов тогава им беше ръководител на Братството. Той беше ръководител и на мозайкаджийската бригада. Едновременно - два пъти ръководител! - Ръководител на Братския съвет, и ръководител на техната мозайкаджийска бригада. И каквото кажеше, това ставаше, и това трябваше да се направи.

И тогава, което беше най-важното - когато се съберат и имат някакъв проблем, и трябваше да го решават, те изнасяха пред Борис своите въпроси, своите виждания, и предлагаха това-онова, и се взимаше решение, което се одобряваше от Борис. След един-два дена Борис прави точно обратното! И те стояха като гръмнати, и не можеха да разберат как така Борис ще се промени отведнъж на 180°, когато преди няколко дни са взели дадено решение! А те не знаеха, че този, който е взел на времето решението, не е бил истинския Борис, а е бил майстор Борис -оня мозайкаджията!

И когато идваше истинския Борис в тялото си, и когато му казваха тези неща, той отменяше това решение на предишния майстор Борис, който беше взел решението. Това нещо объркваше всички, блокираше ги и не можеха да си обяснят как може веднъж така, а след няколко дни да бъде иначе! Тогава той взимаше съвсем друго решение, което бе противоположно на предишното. И така - пълен блокаж! Стояха и не можеха да разберат какво става. А истинския Борис не беше присъствал на разговорите и не знаеше за онова решение. Това беше пагубно за всички, объркваше всички, всички бяха объркани и нищо не можеха да направят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...