Jump to content

16.16. Отново излъган и обран с непечатаните беседи


Recommended Posts

16.16. ОТНОВО ИЗЛЪГАН И ОБРАН С НЕПЕЧАТАНИТЕ БЕСЕДИ

И така, бях отново излъган от него, и той нищо не предаде по онези години! Така, че това беше Борис - оня мозайкаджийски дух Борис, който влизаше в него, и който разиграваше всички. Така, че Мария това го знаеше и ми казваше: „Слушай какво, ти виждаш ли какъв е моя път при този човек? И това нещо, което го правя, не го правя от любов към него, а затова, че аз бях спътница и свидетел на целия живот на тази Школа! И аз бях поставена при него, за да мога да спася онова, което беше останало от

Учителя." И аз й казвам: „Ти можеш да го спасиш, ако всичко ми предадеш на мен."

И така стана, че онова, което аз бех приготвил от Мария, нейния чувал изчезна, и вече 30 години не се видя! Изчезна, за да не дойде при мен! Онези чували, които аз бях приготвил, Борис ги даде на друг. Ще можете ли това да го допуснете в ума си за една секунда?

Аз бях приготвил чували с т.н. непечатани беседи на Учителя. Бях отишъл с една кола, а той беше ги дал на друг. След години разбрах, че беше ги дал на Благовест Тошев от Севлиево. Той живееше в Свищов. И тези неща след това не ми се дадоха. А през 1997-1998 г., когато аз започнах да издавам оригиналното Слово на Учителя, той донесе един списък, и на този списък аз видях какво имаше и какво нямаше. Там имаше 4 неиздадени беседи. Аз ги поисках, той ги даде. Аз ги дадох на няколко екипа. Те ги направиха, и след две години те излезнаха от печат по оригинала.

И тогава извиквам Благовест Тошев, и му казвам: „Ето ти четирите книжки, четирите заглавия. И ето ти четирите оригинала - книжка върху оригинал, книжка върху оригинал, книжка върху оригинал, книжка върху оригинал." И му казвам: „Ти разбра ли, ти убеди ли се, че това е един и същи център, който ръководи всичко?" Той казва: „Убедих се!" И след време се бехме разбрали, че той трябваше да ми предаде този архив. Но накрая и той се изметна, и той се излъга. Отива Благовест - на Жечо Панайотов сина и прибира всичко. И той казал: „Ама аз съм го обещал на Вергилий!" И той казал: „Какъв Вергилий бе? Той има дъщеря, която ще вземе да го продаде така, както продаде архива в Бургас!" А това бил един голям довод. И те му предадоха, и той го сложи там в т.н. братски архив. И какво може да направят от него? - Нищо! Нека да направят.

А сега се публикува променено Слово и дори се изхвърлят разни пасажи, защото са неизгодни за тях, и за тяхната сегашна дейност. Да изхвърлят, докато ги хване окултния закон на Словото за неприкосновеността и ще си заплатят!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...