Jump to content

17.13. Социална пенсия за Мария Тодорова


Recommended Posts

17.13. СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ ЗА МАРИЯ ТОДОРОВА

Така, че и самата Мария Тодорова нямаше пенсия. Чак 1975 г. подадохме молба да получи социална пенсия, но тя се размина с нея. А пък Станка, слугинята Станка също немаше пенсия. И след като си замина Мария Тодорова, тогава Боян Златарев имаше познат някакъв адвокат, че направиха постъпки, и тя получи половин пенсия, заради това, че беше работила в бригадата на Борис, и я имаше там записана в различните книжа, където беше работила.

Така, че нещата имат съвсем друг път. И тя често казваше: „Аз казва се ожених и взех най-добрия брат, който съществуваше в Братството! И всички ми завиждаха за него, и ме гонеха за него! Но животът ми с него в разстояние на 50 години, за мен беше Ад! - Истински Ад!" Така, че аз заварих Ада и заварих нейната саможертва, и жертвата към този човек. - Говори какво значи величието на нейната любов! Тази любов изобщо нямаше цена!

Това нещо аз го заварих и по-късно в моя път с жените, с които се срещах и работех по програмата на „Изгревът", всички до една ме излъгаха, изиграха, обраха, окрадоха, и ме предадоха. И най-накрая ме продадоха! Това е!

И когато това нещо се случи с мен, винаги пред мен излиза образа на Мария Тодорова.

Познавах един астролог Максим. Посочи ми един аспект в моя хороскоп и каза: „С жени няма да споделяш своите идеи и планове. Понеже жената иска да живее вечно, понеже тя ражда човека, то тя унищожава всичко, което е вън от нея." Беше точен, макар че беше млад човек. Млад бе, но астрологически дух бе в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...