Jump to content

18.3. Търси се онзи, който да замести Учителя Дънов


Recommended Posts

18.3. ТЪРСИ СЕ ОНЗИ,

КОЙТО ДА ЗАМЕСТИ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ

Така, че най-важно след заминаването на Учителя е това, че тези човешки съдби не могат да разрешават своите проблеми! И затова започват да търсят онези хора, които биха могли да заместят Учителя, и то като ясновидци, пророци и като не знам още какви. Първото нещо -ясновидци има на Изгрева, колкото щеш! Всеки е ясновидец, всеки казва, че Учителят му говори, че Господ му говори. Всеки получава откровение от Невидимия свят, но никой не може да си разреши проблема.

След това един след друг се явяват хора, които носят послания от Невидимия свят, от Учителя, че Учителят лично им говорил и им казал какво трябва да се прави. Всички слушат, гледат, умуват, но понеже всички са ясновидци и пророци, всеки, който носи едно такова послание и изявление, слушат го, чуват го, и нищо!

По онова време при Мария и Борис идва един Бандерски. Неговият портрет 80а, го има в том XXII. За него ми е говорено много. Той е бил ясновидец. Бил е точен в много случаи. Той е идвал като посетител в техния дом много време, но накрая се разделят като врагове. Много е интересен този факт, че всички, които са дошли при тех, накрая се разделят с тях като врагове, след като са били там години наред. Всички се учудваха! И аз също се учудвах, но накрая с мен се случи същото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...