Jump to content

18.9. Всички пророци и ясновидци на Изгрева се провалиха


Recommended Posts

18.9. ВСИЧКИ ПРОРОЦИ И ЯСНОВИДЦИ НА ИЗГРЕВА СЕ ПРОВАЛИХА

Така, че въпросът с пророчествата и ясновидците аз също заварих. И аз съм се срещал с всички ясновидци в България, с всички пророци в България, срещал съм се с всички астролози, които бяха на Изгрева.

Записал съм техните коментари по отношение на моя хороскоп. И много добре знам кой какъв беше, какви познания имаше, и каква връзка имаше в Невидимия свят. Това нещо много добре го знам, описал съм го и ще дойде време да го прочета.

Така, че тези пророци и ясновидци се провалиха, защото искаха да заместят Учителя и да заемат Неговото място. А Учителят е в Словото Си. Учителят е Дух. Те изобщо не знаеха кой е Учителят Дънов.

За пръв път кой е Учителят Дънов, кой е Мировия Учител Дънов, кой е Учителят на Вселената - Беинса Дуно, това нещо аз го дадох за пръв път в „Изгревът", том I. До тогава никой не знаеше това нещо, и трябваше да им отворя очите, и да им покажа какво представлява тази Школа, и Кой е истинския им Учител!

Но понеже отхвърлиха „Изгревът", те не познават вече нито Учителя, нито Школата, нито Делото, нито Словото.

А за да дойдат и да имат връзка със Словото, трябва да четат онези 59 томчета, които аз съм издал като оригинално Слово, и чиито имена и каталог се намират в „Изгревът", том XVI. И второ - трябва да се запознаят и да проучат засега подготвените и издадени 22 тома от „Изгревът". Само при това условие! - Иначе е изключено!

Днес, към края на 2014 г. те са 30 тома от „Изгревът". Направил съм 57 концерт-рецитала по спомени на ученици и с музика от Учителя. И съм качил на интернет-страницата: http://www.izgrevat.com 30 концерт рецитала.

Направете го и вие, за да видим колко струвате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...