Jump to content

19.2. Отнеха ми жизнения кредит и с него ме окрадоха


Recommended Posts

19.2. ОТНЕХА МИ ЖИЗНЕНИЯ КРЕДИТ И С НЕГО МЕ ОКРАДОХА

Представете си бе, аз свърших само една хилядна част, а другите 999 части останаха несвършени! Аз бях готов, имах знания, имах сили, имах кредит. Но този кредит го отнеха други - изиграха ме, обраха ме, окрадоха ме и искаха да ме унищожат.

Но аз бях вграден не в камък, а в скала, и когато искаха да ме разрушат, аз бех вграден в тази канара! Те се удариха в канарата, и си счупиха главите!

Пример: ами прочетете в том IV на „Изгревът", където всички се подписаха срещу мене и всички изпратиха разни писма в провинцията, за да настроят целата провинция срещу мене. След това тези хора имат имена. След това проверете съдбите на тези хора. - Всички се провалиха и си платиха жестоко за това предателство! Защото те отклониха хиляди, хиляди хора да не четат „Изгревът"! Това е. Отклониха ги, това е факт.

И затова Учителят казва: „Всяко едно престъпление ще се прости, но хулата срещу Святия Дух няма да се прости." И аз казвам: „Всеко нещо може да се прости, но хулата срещу поредицата „Изгревът", който беше Пътя Господен няма да се прости нито сега, нито утре, нито в бъдеще, а до края на вековете и до края на света!" Това е решение на Невидимия свят.

И така, най-накрая Мария си замина през 1976 г., и около Борис Николов се завъртяха разни други хора. И той започва да предава разни архивни материали на другите, а не на мен. Представяте ли си?! Не на мен. А защо ли? Ами той ги предаваше тези неща, за да може да ги задържи тези хора и да може да ги държи в ръцете си, и да ги направлява и да им влияе! Значи - предаваше архивни материали на онези, които нямаха никаква представа от тези материали, нито пък знаеха какво да ги направят. Но целта беше от една страна той да ги държи чрез тях, а от друга страна да не дойдат при мене, за да свърша тази работа за която бех изпратен. Какво ще кажете на това? Предателство ли? - Не, престъпление! Умишлено и целенасочено срещу мен. Така че времето, което загубих, силите, които загубих, саможертвата, която бех направил -накрая какво се оказа? Една голяма измама срещу мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...