Jump to content

20.4. Атаките чрез острия ревматичен пристъп


Recommended Posts

20.4. АТАКИТЕ ЧРЕЗ ОСТРИЯ РЕВМАТИЧЕН ПРИСТЪП

И накрая всичко това се стоварваше върху главата на Мария! Аз я заварих, когато тя започна да боледува. Първо получи ревматичен остър пристъп. Подуваха й се глезените на двата крака, почервеняваха, болеха я, не можеше да спи по цели нощи. След това се прехвърляше на раменете - подуваха се раменните стави, зачервяваха се, не можеше да движи горе ръцете. Следващият етап, се подуваха т.н. гривнени стави на ръцете. Подуваха се, почервеняваха се, получаваше се отток. Плачеше, бяха жестоки болки! И тогава аз се опитвах да я лекувам според онова, което съвременната медицина разполагаше: давах й хапчета, мазила. Между другото, тя си се лекуваше също с природоцелесъобразен начин. Налагаше се с разни компреси - с млечен компрес, и т.н. и т.н.

И което беше най-важното, като премине оттока долу от краката от глезените, прехвърляше се последователно отгоре, отдолу и т.н.

Целта беше, да не й дадат възможност да работи с мене! Да, а аз по това време бях задвижил и нещо друго. Аз години наред настоявах тя да се подготви и да изпълни песните на Учителя на пиано, а аз да ги запиша. А по този начин как това аз съм правил, ще разкажа в една от следващите глави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...