Jump to content

21.12. Светлите и добри времена


Recommended Posts

21.12. СВЕТЛИТЕ И ДОБРИ ВРЕМЕНА

Та тези светли добри времена не са и сега, когато аз през 2006 г. - 30 години след заминаването на Мария, пиша тези неща! Тези светли дни и добри времена още не са дошли. Аз не ги приемам. Тази епоха в която живея, тя е много трудна епоха, и аз не я приемам като епоха на светли дни и на добри времена! Дори и през 2014 г.

И така, тези две тетрадки не бяха дошли при мен. И те изчезнаха. И никой вече не знае къде се намират. По-късно Мария Тодорова си замина и аз казвам на Борис: „Абе дай тези тетрадки." Той пита: „Какви тетрадки?" - „Абе тетрадките - черния тефтер от песните на Учителя. Къде ги затирихте? Нали ги бяхте скрили тука некъде по селата около София?" И той казва: „Не си спомням!" - „Ама как да не си спомняш, когато и Мария и ти говореше?" Не си спомняше майстор Борис. После, когато идваше Борис в тялото си и го виждах, че това е истинския Борис, и казвам: „Абе дай да ги прибереме тези неща." - „Да, да, да, да!" И накрая нищо! Отговорете си защо не ги дадоха. Чакам от вас отговор.

И сега те изчезнаха, стоят некъде по таваните, или са унищожени. Но главната цел беше да се унищожи, и да няма никаква следа от музиката на Учителя! Това е положението. Така, че на времето Борис махва с ръка и казва: „Всичко е вече решено! - Песнарката е излязла и край!" И край! - Пълен провал по всички линии!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...