Jump to content

21.14. Живи ли са днес музикантите от Изгрева


Recommended Posts

21.14. ЖИВИ ЛИ СА ДНЕС МУЗИКАНТИТЕ ОТ ИЗГРЕВА

Е, какво ще кажете сега? Какво ще кажете сега, кой е виновен? -Всички са виновни! Целта беше изпълнена от онези сили, които носеха, които движеха разрушението на Изгрева. И те си изпълниха целта, както трябва! Заслужават оценка „Отличен" 6. Ще признаем, че те си свършиха работата както трябва!

А тия, всички се провалиха! Пример: Ето, в „Изгревът", том XXII аз съм сложил портретите на всички музиканти от времето на Школата на Учителя. Нито един музикант не е пропуснат. Можете да ги видите. Това са живи хора, били са там, не са случайни. Всеки повече или по-малко е участвал в музикалния живот на Изгрева, и техните портрети са там. А в том XVI на Пеню Ганев, там съм извадил от неговите тетрадки мисли на Учителя за музиката. Това е такъв огромен материал! Но няма нито един музикант досега, който да е чел неговия том. Не искат, отхвърлят „Изгревът". А те нищо не знаят! И няма откъде да научат. Пълно невежество и тотално отклонение!

Те ще си платят. С какво? - Ще си загубят времето, ще бъдат отклонени! И след 20-30-40 години ще видят, че техния живот е пропилян, поради това, че някой ги беше отклонил!

И тогава ще се връщат, и ще си търсят хората и лицата, които са ги отклонили. Тогава ще си проверят онзи хубав цитат, който Учителят непрекъснато е повтарял, цитат от времето на Христа: „Всяко едно престъпление срещу Изгрева ще се прости, но няма да се прости хулите срещу Святия Дух от Словото на Учителя, от Словото на Великия Учител!"

Така тези, които участваха в разрушението на Изгрева, в разрушението Словото на Учителя, в разрушението музиката на Учителя, в разрушението на Паневритмията на Учителя - за тех няма да има прошка! - Нито сега, нито в бъдеще, нито в идните векове! За тех прошка няма, защото това е хула срещу Святия Дух, Който беше в Словото на Всемировия Учител Беинса Дуно! Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...