Jump to content

23.14. Истината за Майстор Борис се укрива над 50 години


Recommended Posts

23.14. ИСТИНАТА ЗА МАЙСТОР БОРИС СЕ УКРИВА НАД 50 ГОДИНИ

Отивам аз при Мария и разказвам всичко. След като този майстор Борис разреши да се направи лагер на Братството, той отново взе триона, и отиде да реже онзи бор.

Отивам при Мария и й разказвам всичко. Тя се хваща за главата! Отново й казвам: „Мария, това е груба грешка. Второ - това е фатална грешка! Трето - дай да се противопоставиме на този дух, който го е обсебил и на Борис, защото ще се разруши всичко, каквото е останало. Ти знаеш, че това не е Борис, че това е груба грешка. Само ти знаеш и аз знам. Но никой това нещо не го знае, защото ти го криеш и го пазиш цели 50 години. Ето, сега сме на финала!"

Тя ме гледа и казва: „Зная, че ти си прав, но аз не мога да му се противопоставя, защото съм била с него 50 години и това ще бъде измяна както към мене, така и към самия него. Аз съм се жертвала 50 години за него, и ще се жертвам пак за него. Така, че аз не мога да направя измяна и да му изменя, и не мога да го предам."

Аз казвам: „Абе Мария, абе ти чуваш ли се какво говориш? Ама това не е истинския Борис, а оня, който провали цяло Братство! Какво искаш, да провали още и останалото, което е останало?" - Не, тя казва: „Аз не мога да го напусна! Аз вървя след него! И това е." - „Ама казвам, как е възможно това нещо бе? Каква е тази лъжа бе? Каква е тази измама бе? Това не е Бяло Братство бе! Това дори не е и Черно Братство! Това е престъпление! Ама казвам, абе трябва, ще дойде време някой трябва да отговаря." И тя казва: „Добре, ще отговарям!"

И аз бях вече много бесен, и много ядосан! - „Слушай Мария, ти можеш да му се противопоставиш, но се страхуваш да не го изложиш и да не кажеш цялата истина, и да я криеш до края на живота си. Но за тази лъжа, ще отговаряш! Ако ти не се противопоставиш тука, и вие откриете лагер тук, тогава ще има реакция на властта, ще направят обиски. И всичко ще се разруши! И след това някой, трябва да отговаря." И тя казва: „Аз съм съгласна да отговарям." - „Тогава казвам, приготовлявай се, че ти след като слезнеш в София тази година, ти си заминаваш от този свят! Небето ще те прибере. Това безобразие, небето повече няма да те търпи нито тебе, нито онзи! Един от двамата, ще ви задигне! Но най-вероятно ти, щом искаш да платиш с живота си за него, ти си заминаваш още есента! Това да го знаеш от мене!"

И тя казва: „Аз съм готова да платя за Борис с живота си!" - „Хубаво, запомни го, после да не кажеш, че не е било вярно." - „Не, ще го запомня." Добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...