Jump to content

25.13. Заключените песни на Мария с 9 катинара


Recommended Posts

25.13. ЗАКЛЮЧЕНИТЕ ПЕСНИ НА МАРИЯ С 9 КАТИНАРА

И сега, което е най-интересното - към 2005 г., значи 30 години след това, единия от музикантите, Благовест Жеков казва: „Абе тези записи на времето на Мария Тодорова, които ти си правил, абе много са бавни!" Ами казвам: „Така тя ги свиреше." - „Да не би казва да има нещо грешка в магнетофона, да е повреден магнетофона и много бавно да е записвал?" Казвам: „Той, ако е записал и започва да влачи, ще се чува проточен тон. А тука тоновете са точно на мястото си" - „Ама много казва е бавно темпото." - „Е, така се е свирело по онова време. А вие сега може да го направите и на валс!" Така че ето, 30 години след това ми се поставят такива въпроси.

И така, успях да запиша всички песни на Мария Тодорова по 2-3 пъти. Е, това е един любителски запис, аз не съм професионалист. После, моя магнетофон беше един обикновен ролков магнетофон, които се продаваха тогава. Плюс това, това не беше студио за записи със специална апаратура - с моите обикновени любителски умения. И така успях да запиша песните на Мария. И накрая какво стана? Извършиха предателство към моя труд, към труда на Мария, с цел да се унищожи всичко. И онези, на които Борис беше дал да се прехвърлят записите, видяха и разбраха, че от записите на Мария няма нищо особено, и не представляват никаква стойност. Така те смятат, защото те не можаха да се доберат до песните на Мария! Трябваше да прескочат много, много бариери. А те не бяха готови и нямаха сили да направят това!

Така, че небето се погрижи, заключи песните, които аз съм записал с Мария с 9 катинара. И те сега в момента са заключени. Аз ги отключих, прехвърлиха ги миналата година на нотен текст. И сега чакат своето време. Ето, нещо, което аз започвам да движа, пречеха ми всички. И накрая дойде Борис, за да провали окончателно нещата! Така са нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...