Jump to content

26.7. Жертвата, но в името на какво


Recommended Posts

26.7. ЖЕРТВАТА, НО В ИМЕТО НА КАКВО

И след събитията на „Секирица" 1975 г., тя според мен се жертва в името на своята любов към Борис, към един човек крайно противоречив. Към това, което тя направи, няма нищо лошо да се жертваш в името на нещо и в името на некого. Всека една жертва е достойна за уважение, особено нейното. Аз също уважавам нейната жертва и се възхищавам! Тя реши задачата си като жена, която е обичала предано един мъж. Аз не съм виждал и не съм срещал такова нещо досега през живота си! Не съм виждал такава жена, с такава любов и жертва към даден мъж, когото е обичала!

Но тя не си разреши задачата като ученик на Школата на Учителя, защото нейната жертва към един човек заради любовта си, тя прикри много неща, закри много неща. И пазеше авторитета на Борис Николов, и не позволяваше да се види неговата двойнствена природа. А това нещо го знаеше само тя, и само аз. А това го усещаха на гърба си цел ото Братство и се чудеха защо Борис веднъж каже така, след една седмица каже иначе, и всичко объркваше!

Така, че на тази възраст тя реши да се жертва докрай. И заради техното поведение и безразсъдство там на „Секирица", те ядосаха и раздразниха много властите. И властите отиват и проверяват паспортите на всички, и питат ги: „Кой ви разреши, и имате ли разрешение тука да летувате? Къде е вашата адресна регистрация?" И отиват при Борис и Мария, и Борис подава адресната регистрация, която аз бех направил преди един месец и половина. И онзи, който преглежда адресната регистрация, казва: „Абе имаше един тука още, който имаше адресна регистрация." А Борис казва: „А-а-а, той си замина преди един месец."

И така аз минах „между капките", както се казва, без да бъда изцапан, и Милицията не дойде при мене. Аз бях чист, моето име беше зарегистрирано там, имаше ме в онзи тефтер и тетрадка на Борето -записан, къде живея, номера на паспорта, и т.н. и т.н. И ето, онова, което се съхраняваше до 1975 г., Милицията мина, взе, обискира и прибра всичко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...