Jump to content

26.8. Акцията на Бялото Братство през 1975 г.


Recommended Posts

26.8. АКЦИЯТА НА БЯЛОТО БРАТСТВО ПРЕЗ 1975 ГОДИНА

И тогава аз задавам въпроса: „Е-е-е, какво стана с онова предсказание на Учителя, че през 1975 г. Бялото Братство ще предприеме акция? Видяхте ли как я предприе? - В Хелзинки се събраха всички ръководители в Европа, подписаха договор и признаха границите на Европа неделими. И така запазиха Съветската империя. А пък тук в България властта предприе също акция 1975 г. и обра всички беседи. Е, онази акция беше на Бялото Братство, значи и тази акция на Милицията за обирането на беседите, е акция на Бялото Братство."

Онези мълчат, не им изнася, не могат да проумеят какво става. А нещата беха много ясни! Невидимият свят вече реши да вземе решение, и да отреже това безразсъдство! И какво стана по-нататък? По-нататък Мария вече започна да гасне, аз вече престанах да слагам банки. Дори, когато слагах банки, бяха я посетили няколко човека - нейния племенник и още няколко човека. И всички виждаха, че аз се грижа за нея, че банките течат, че аз съм там до нея и т.н. Т.е. виждаха, че аз се грижа за нея, знаеха, че съм лекар. И накрая казах на Борис: „Банките бяха до тук. А от тук нататък ще отидеш и ще си обадиш на вашия участъков лекар, за да дойде да я види, да я зарегистрира. И от тук нататък те имат думата, аз бях до тук!" И след това този участъков лекар, била е жена, идва 1-2 пъти, видяла е, направили са изследвания на место. И започнали да й бият инжекции. Но дошло до един момент, когато Борис Николов казал: „Повече недейте да слагате." Лекарката му подала една тетрадка, той се подписал, че отказва инжекции. И тя си я прибира, и повече вече не я посещават.

И така, и сега искам да кажа едно изказване на Учителя за самата Мария. По ония години, по времето на Учителя, Учителят бе й казал: „Ако ти си издържиш изпита като ученик, ще доживееш до дълбока старост!" Според мен тя тук не си издържа изпита и като ученик, и като последовател на Учителя. А единствено си издържа изпита като една жена, която обича един човек. И толкова! Тя не можа да си довърши работата с музиката на Учителя, с песните на Учителя. Не можа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...