Jump to content

26.10. С крилата на орела


Recommended Posts

26.10. С КРИЛАТА НА ОРЕЛА

Така, че през пролетта на 1976 г. аз неколко пъти ходех там, нейните жизнени сили намаляваха, дойде време - тя си замина. И тя ми разказваше една интересна опитност, и един интересен разговор с Учителя. Учителят веднъж я попитал: „Каква молба искаш да ти изпълня?" А тя казала: „Учителю, когато си замина, да ме посрещнеш", бил нейния отговор. Учителят кимнал одобрително.

И какво става по-нататък? По-нататък, Борис ми разказва следното: „Последните мигове на нейния земен живот, Борис я бил прехванал в прегръдката си, и казва: „Изведнъж някаква огромна птица, птица като орел се спусна с огромна сила върху мен и върху нея, грабна я и я отнесе! И в моите ръце остана една черупка."

Така, че Мария беше отнесена с крилата на орела! Спуска се над леглото й и над Борис, и моментално се вдигнал, и заминал. Това е било усещането и гледката на Борис Николов. Така, че Борис останал в прегръдката си с тялото на Мария в ръце, което вече е било само една физическа черупка, една мидена черупка, изхвърлена на брега на морето.

И така, Мария отлетяла с крилата на орела. Така, че нейната молба била изпълнена от Учителя. А това не беше малко за нея. След това Борис я погребва, и така. Аз, когато отидох при тех, и когато разбрах, беше минало една седмица от нейното погребение. И след това започна голямата, голямата трагедия на Борис!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...