Jump to content

28.3. Защо всички отхвърлят Мария


Recommended Posts

28.3. ЗАЩО ВСИЧКИ ОТХВЪРЛЯТ МАРИЯ

А какво е положението с родителите на Борис Николов? Те още повече я отхвърлят! Те не я желаят. Защо? Защото виждат, че тя застава до Борис и че тя ще го направлява, и че те изобщо не могат да се доберат до Борис, и да го командват. Ето това е фактически причината.

И това е причината за голямата борба между родът на Борис Николов срещу Мария.

А от друга страна, представителите на родът на Борис са много - освен родители, той има рождена сестра Цанка, която още от самото начало отхвърля Мария като съпруга, защото според нея тя обсебва нейния рожден брат, и никой не можело да припари при него.

Започва една голяма борба и битка между Цанка и Мария! И това продължава през времето на цялата Школа на Учителя. А защо става това?

Ами Цанка иска да премахне Мария, и на нейно место да застане дори и друга жена. Но Цанка иска да я премахне, защото тя смята, ако Мария се махне, то местото до Борис ще се заеме от нея - от рождената сестра. И тя може да командва, и направлява Борис. А пък Борис през това време е в Братския съвет, а след това става председател на Братския съвет. Значи голям пост, голяма служба и Цанка трябва да бъде до него! Така са нещата. Но нищо не се случва. Друг е Онзи, Който движи нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...