Jump to content

28.8. Сънят на Цанка се сбъдва


Recommended Posts

28.8. СЪНЯТ НА ЦАНКА СЕ СБЪДВА

И след време аз отивах при нея, тя ме разпитваше за Борис и за Мария. И аз й разказах за двойнствената роля на този Борис, дето е ту Борис, ту майстор Борис. Цанка не може да повярва. „Абе казвам Цанке, нали идва при тебе? Ами наблюдавай го дали това е твоя брат или е някой друг! - Погледни му лицето, погледни му погледа. Ами разговаряй с него." И тогава аз предадох думите на Мария, които бяха следните: „Когато аз си замина от този свят, всички ще разберат какво представлява Борис. И тогава ще дойдат да ми палят свещи за моята жертва, и за работата, която съм вършила около него."

Обаче Цанка не беше съгласна с тези думи на Мария. Дойде време, Мария си замина и след 10 дена аз посещавам Цанка, и казвам: „Ето твоя враг си замина. Няма го! Хайде да видиме сега кой е бил твоя враг."

И тя ми разказа следното: „Преди 30 години казва, аз сънувам сън как Мария умира, как си заминава и как аз отивам, виждам я, поглеждам я и си тръгвам." И тя казва: „Съня ми се сбъдна." И точно това направих. Като разбрах, че е умряла, аз отидох, влезнах, отворих вратата, видях, че е умряла, и си тръгнах. Значи казва сънят ми се сбъдна." Аз предварително бях я предупредил да не ходи в дома на Борис, защото да си няма ядове с Мария. И ако нещо иска от Борис, да го вика тука, да разговаря с него и да говори с него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...