Jump to content

28.16. Обсебването на малката Мария


Recommended Posts

28.16. ОБСЕБВАНЕТО НА МАЛКАТА МАРИЯ

Така, че онази истинската Мария влезна в тялото на тази малката, обсеби я, и започна да се движи с Борис. Сега, това беше престъпление! Това беше престъпление към самия Борис, защото щеха да го ликвидират поначало. Това беше престъпление и към тази малка Мария, защото тя щеше да се компрометира. И тогава започнаха различни любовни сцени, на които бяха свидетели много хора. Ами тогава имаше възрастни сестри - 70-75 годишни. Отиват да посетят Борис, той го няма. Чукат, чукат, поглеждат през прозореца, а той лежи с малката Мария - се целуват и се прегръщат. Ония са две сестри, като видяли, не могат да повярват! Едната гледа, че другата гледа и става голям скандал! Почват да разказват. Това се донася и до Борис, и той вече си слагаше пердетата на стаята, за да не го гледат какво прави с малката Мария. Така са нещата.

Сега, има една друга случка, която беше много важна. Той вече се движеше с нея по пътищата, целуваше я, прегръщаше я. Целуваха се като любовници, както сега, ако видите някой път млада двойка, застанала на улицата и се целува. А той на 75 години, и се целува с 25 годишна жена!

И сега, веднъж пътуват в трамвая, той седнал, а тя седнала в скута му. Представяте ли си?! - 75 годишен мъж, 25 годишна жена сяда в скута му, и се прегръщат, и се целуват! Ама това сега не е допустимо! А тогава, по времето на социализма, това беше изключено да се види! Това беше грозно, кощунство! Това беше неморално и всички други видове епитети, които може да ви се случат да ги кажете, и да ви дойдат в ума.

И тогава, по някаква си случайност, а случайни неща няма, в този трамвай пътува и Павлина Даскалова от Велико Търново. И тя вижда Борис седнал, онази малката Мария, и се целуват, прегръщат. И хората около тех нарочно се отстраняват 1-2 метра, защото толкова е грозно, противно! Дори някой ги гледат, други се обръщат в гръб! А Павлина гледа ококорена, и не може да повярва на очите си!

На следващия ден отива тя, и разказва това нещо на всички. И те всички казват: „А-а-а това не е верно!" - „Как да не е верно?" И тя отива на следващия ден при Борис и малката Мария, и казва: „Слушайте какво, вие ако искате да се целувате, да се прегръщате - правете го тук. Защо го правите в трамвая? Аз вчера ви видях как се прегръщате и целувате пред целия трамвай, и всички казват: „Ето ги, вижте какво правят дъновистите!" И Борис става, ядосан, обръща се към нея, и казва: „Вън! Вън от моя дом, от моята градина, и никога повече да не съм те видял да дойдеш!"

Павлина Даскалова напусна, после го разказваше. И казвам: „Напиши го бе! Напиши го, за да се знае. Утре ще кажат, че това е лъжа." А това не беше лъжа, това беше истина! Но не го записа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...