Jump to content

28.18. Архивът на Савка на Бивака


Recommended Posts

28.18. АРХИВЪТ НА САВКА НА БИВАКА

Ето, това нещо аз присъствах и го видях, и след това дойдоха другите провали - един след друг, един след друг, един след друг! И като видях това нещо, аз казвам: „Е-е-е, дойде време вече да се разделим!"

А преди това беше станал големия гаф с архива на Савка на Бивака. Той се укриваше в една от морените на Бивака. И Борис беше отишъл, беше ми го показал. И след това онези отидоха по нареждането на Петър Филипов. Боянчо беше го свалил.

И аз отивам веднъж при Борис, той излезнал с малката Мария. Отивам втори път, отивам трети път - 5-6 пъти. И аз нося винаги раница. Накрая се ядосах, качих се горе на въпросното място, разхвърлих камъните, и какво да видя? - Няма нищо, само счупени буркани! Значи някой беше прибрал всичко!

А аз исках в присъствието на Борис, да каже: „Ето, вземи ги тия неща - предавам ги на теб." И след това взех два счупени капака на бурканите. И му ги нося, и му ги оставям, и казвам: „Ти си крадец, лъжец и мошеник! Разиграваш ме години наред! Ето ти бурканите, и архива го няма!" И аз си заминах. И добре, че не го заварих, щях да го пребия там!

Отивам си в Своге, след една седмица получавам писмо от Борис и пише вътре, до болницата: „Грешка, грешка, грешка!" И отивам аз, и след това той разбира, че този архив е свален от Боянчо и от Петър Филипов. Станаха големи скандали и техните отношения се скъсаха, и никога не се възстановиха повече. Така, че причината беше тази малка Мария.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...